29.7.2015

KENKÄVEROSSAKesäpaikkamme sijaitsee Mikkelin lähellä, joka on minun kotikaupunkini ja kesäkemujen yhteydessä olikin kiva esitellä tytöille myös pilkahdus Mikkeliä. Vierailukohteeksemme valikoitui Kenkävero, josta löytyy ihanasta ympäristöstä Suomen suurin pappilan päärakennus sekä pappilamiljöö, jonka yhteydessä on useita myymälöitä, ravintola, rantapaviljonki, leivintupa sekä ihastuttava puutarha.
Tunnelmallisessa pappilaravintolassa saimme nauttia kahvihetkestä suolasine ja makeine herkkuineen, jotka kaikki olivat Kenkäveron omasta leipomosta. Pappilaravintola on avoinna ympäri vuoden ja tarjoilee lähiruokaa, jossa hyödynnetään myös oman puutarhan tarjontaa. 

Kahvihetken jälkeen käyskentelimmekin tuossa ihanassa puutarhassa, jossa on yli 100 pionia ja 500 erilaista kasvia aivan Saimaan rannassa. Tuoksu puutarhassa on huumaava ja kukkaloisto hivelee silmiä!

Kenkävero on mainio vierailukohde ympäri vuoden ja jos Mikkelissä päin satut kulkemaan, suosittelen vierailemaan. Kenkäverossa järjestetään erilaisia tapahtumia ja myymälöistä on ostettavissa suomalaista designia, käsitöitä sekä lähiruoka ja pappilassa on tarjolla herkkuja moneen makuun, jo kävely puutarhassa on elämys sekin!

Kenkäverolla on omassa sydämessäni myös aivan erityinen paikka, sillä tuossa ihastuttavassa pappilassa vietittiin häitäni tänään tasan yhdeksän vuotta sitten!

-Piia

4 kommenttia :

 1. Kenkävero on ihana paikka!
  Onnea hääpäivän johdosta. <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen paikka! Ja onnea täältäkin 9 vuoden johdosta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! <3 Kannattaa kyllä käydä kurkkaamassa paikka jos sattuu lähellä olemaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!