18.12.2018

VILINÄÄ JA VILSKETTÄ


Perinteiseen tapaan nämä joulunalusviikot ovat olleet melkoista vilinää ja vilksettä. Ohjelmaa on ollut jos ei nyt ihan joka illalle niin melkeinpä jokatoiselle. Onneksi joukkoon on mahtunut myös niitä kiireettömiä koti-iltoja, joilloin on ollut aika nauttia oman kodin joulutunnelmasta.



Joulukuusia löytyy kotoamme tänä vuonna kaksin kappalein, joista tämä pieni ja sievä koristaa aulan kaapin päällä. Pieni kuusi sopii hyvin isoon lasimaljakkoon ja runsaassa vedessä se kestää karisematta pitkiäkin aikoja. Ajattelin tähänkin ensin muutaman kuusenkoristeen ripustaa, mutta päätin loppuen lopuksi antaa sen olla vain sellaisenaan, kaunis ja jouluisa kun on jokatapauksessa.



Isomman kuusen tieltä olohuoneessa talvisijoituksessa ollut  rottinkituoli siirtyi aulaan ja voi että miten hyvin se sopiikin tuohon! Tuoli tekee aulasta huonemaisemman tilan ja kun pienimmäinen tykkää yleensä leikkinsä tuohon aulaan matolle rakennella, on tuossa mukava paikka istuskella ja katsella hänen touhuamistaan. Näinköhän se sille tielleen jäi...



Isompien lasten koulun joulujuhlaa lukuunottamatta kalenteri alkaa näin vajaa viikko ennen joulua näyttää pikkuhiljaa tyhjältä ja kun perjantaina alkaa kauan odotettu joululoma on edessä kaksi viikkoa rauhallista, rentoa ja leppoisaa olemista ilman suurempia suunnitelmia, joulua parhaimmillaan!

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!