17.8.2018

TAAS SISUSTUTTAA


Kuumana kesänä kodin viileänä pitäminen on ollut ainoa kotiin liittyvä ajatus ja sisustusinspiraatio on ollut helteellä hukassa. Kun illat pimenevät, sää viilenee ja ilma tuoksuu jo ihan vähän syksylle on alkanut taas sisustuttamaan. 

Varovainen syyssisustelu on ollut helpointa aloittaa muutamasta uudesta koristetyynystä olohuoneeseen. Alkavaan syksyyn sopivat hyvin lämpimät kuparin ja ruskean sävyt, joita olen aikaisemmin vähän vierastanut. Pikkuhiljaa noihin sävyihin on kuitenkin ehtinyt syntyä pieni ihastus ja uudet tyynyt sopivatkin minusta erinomaisesti tuohon sohvalle ja tuovat mukavasti lämpöä sisustukseen.



Sisustelua olohuoneessa pitäisi jatkaa ripustamalla verhot, kesäkuussa pessyt verhot kun odottavat edelleen pääsyään ikkunaan. Tosin ikkunatkin ovat vielä pesemättä, joten turhaako sitä kiirehtimään. Olen myös ehtinyt jo tottua ikkunoiden verhottomuuteen, joka sekin on välillä ihan mukavaa vaihtelua sisustukseen.



Vaikka rakastan kesää, sen vehreyttä ja kepeyttä, on tämä kesä lämpötilan puolesta ollut minulle vähän liikaa. Toivotankin siis oikein tervetulleeksi viileämmän sään, villasukat ja kaulahuivit. Ja sen, että sisustaja sisälläni alkaa heräilemään mitä syvemmälle syksyyn mennään!

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!