19.3.2018

AIKAISIN AAMULLA OLOHUONEESSA

 

Mietin tässä eräänä aamuna kun kello herätti viideltä saattamaan esikoista voimistelukisoihin, että pitäisiköhän tästä tehdä ihan tapa ja ryhtyä aamuvirkuksi. 

Aamun rauhallisina tunteina sitä saa yllättävän paljon aikaiseksi ihan huomaamattaan. Ja kun aamutoimet on hoitanut jo kukon laulun aikaan, ehtii nauttia myös päivän ensimmäisistä auringon säteistä olohuoneessa.


 

Lisääntyneitä auringonsäteitä lukuunottamatta olohuoneessa ei ole tapahtunut sisustuksen suhteen aikoihin juuri mitään. En muista milloin samat sohvatyynyt olisivat viimeksi olleet yhtä kauan vaihtumatta paikoillaan tai kuinka kauan harsokukka on viihtynyt sohvapöydän pienessä maljakossa taikka tuo maljakko pöydällä samana. 


 

Yleensä kaipaan vaihtelua huomattavasti useammin, mutta nyt sama, jo tutuksi käynyt tuntuu hyvältä. Ja mitäpä sitä muuttamaan jos se on hyvä näinkin. Toisaalta kun viime aikainen hoppu muussa elämässä vähän hellittää, saattaa se sisustusinspiraatiokin iskeä salakavalasti takavasemmalta ja sohvatyynyjenkin kanssa päästään taas pelamaan perinteistä tyynyrulettia.

Niin ja mitä siihen aamuvirkkuuteen tulee, olisihan se ihan hieno juttu. Ensin pitäisi kuitenkin opetella ajoissa nukkumaan menemistä mikä ei taida minulta ihan heti onnistua, joten ehkä pysyttelen vain noissa satunnaissa aikaisissa aamuissa ja nautin niistä silloin sitäkin enemmän.

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!