7.11.2017

TULOSSA #SISUSTAJANJOULU

  Tänään istuimme alas neljän naisen voimin ihanan jouluisan herkkupöydän äärelle Katjan kauniissa kodissa. Jouluinen oli myös illan agenda, sillä (ja tähän rumpujen pärinää) minulla on ilo kertoa, että luvassa on jatkoa viime vuotiselle #3xjoulukalenterille. Tänä vuonna joulukalenteri kulkee nimellä #sisustajanjoulu ja täällä jo tonttulakkia sovitellaan päähän kun millään ei malttaisi joulukuun alkua odottaa!


  Yhdessä Projektilan Katjan, Marulla-blogin Marun ja Talosanomien Jennin kanssa meillä on suunnitteilla aikasta ihania juttuja 24 luukun verran. Kuulolla kannattaa olla heti ensimmäisestä luukusta alkaen ja jotain sneak peekiä on tulossa varmasti jo ennen tuota. Uskallan jo nyt luvata, että tulossa on mitä mahtavin #sisustajanjoulu!

-Piia

4 kommenttia :

 1. Teillä kunnon tehotiimi :) ja ihanalta näyttää kattaus. Taidanki järjestää ystäville kuun puolessa välissä jo vähän jouluevästä kun tulevat yö kylään, näyttää niin hyvältä. Mie en ole yhtään vielä ajatellut koko joulu, pitää katsoa varastoa ekana mitä laittaa pois. Täällä nyt tulee vettä kaatamalla ja kauhea tuuli eli syksyiset ilmat, mittari näyttää +5 astetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, uskon että tällä porukalla saadaan mitä parhain kalenteri aikaiseksi! Ja pidetään peukkuja, että tuo sää saataisiin vähän talvisemmaksi viimeistään kun joulukuulle käännytään! :)

   Poista
 2. En malta odottaa!!! Terveisin jouluhöperö :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä toinen! :D Ihan jo fiiliksissä! Tosin mietin, että ensi vuonna täytyy varmaan tehdä joku marraskalenteri kun blogeissa ja instassa näkyy jo nyt niin paljon joulua, että joko siihen sitten joulukuussa ollaan jo ihan kyllästyneitä!? :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!