7.4.2017

RIPAUS PÄÄSIÄISTÄ

 
Pääsiäinen on yksi suosikkijuhlistani. Se on ihana pieni ekstraloma, rentoa yhdessä oloa perheen ja ystävien kanssa, hyvää ruokaa, lämpenevästä säästä nauttimista ja monesti kevään ensimmäisten ulkokukkien istutuksen aikaa. 

Pääsiäiskoristeista en sen sijaan niinkään välitä, yleensä muutama pajunoksa riittää minulle hyvin. Kun lapset hakivat ison nipun oksia virpomisvitsoja varten, nappasin minäkin pinosta muutaman maljakkoon. Yksinkertainen kimppu syntyi yhdistämällä pajunoksa muutaman tulppaanin kanssa, riittää mainiosti tuomaan ripauksen pääsiäistunnelmaa olohuoneeseen.

Tänä vuonna nämä pajunoksat saattavatkin jäädä  ainoaksi koristeeksi, sillä meidän pienimmän 1-vuotissyntymäpäivää vietetään pääsiäisen aikaan. Luvassa on toki pienet juhlat ja syntymäpäiväkoristeet taitavat vetää tällä kertaa pitemmän korren koristelukisassa!  


Kuvien ottamisen jälkeen olohuoneeseen onkin sitten iskenyt pyörremyrksy kun päätin, että on aika vaihtaa huonekalujen järjestystä...  Makuuhuoneen ja vauvan huoneen remontoinnin jälkeen olen huomannut merkkejä lumipalloefektistä, joka tuntuu leviävän uhkaavasti muuallekin kotiin, mutta palaan siihen pian. Nyt selättämään tuo itseaiheutettu kaaos. Mukavaa alkavaa viikonloppua!

-Piia

4 kommenttia :

 1. Siis apua, eilen havahduin siihen, että meidän neiti täyttää 2 vuotta jo kuukauden kuluttua! Samoin mies, joten ehkä tässä pitäisi jo suunnitellakin jotain :)

  Meillä ei tuo pääsiäinen kuulu kovinkaan kummoiseen juhlintaan, mutta ehkä jotain pientä tänä vuonna tehdään sen eteen. Lapset käy virpomassa ja se oikeastaan on se suurin juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika menee kyllä valtavan nopeasti, minustakin tuntuu, että vastahan se pieni ihana nyytti syntyi ja nyt hän on jo ihan pian pieni ihana taapero! <3

   Virpominen on täälläkin se isoin juttu, eikä meilläkään oikeastaan muuten pääsiäisperinteitä juhlita, ehkä juuri siksi pääsiäinen onkin niin mukava. Lomaa ja vapaata ilman sen suurempaa stressiä järjestelystä jonkun tietyn kaavan mukaan! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!