14.3.2017

KAHDEN TYYNYN ERO

 
Tyynyt ovat minusta ehdottomasti paras tapa päivittää sisustusta helposti ja nopeasti. Usein myös edullinen tai ihan ilmainen vaihtoehto mikäli kaappiin on vuosien saatossa kertynyt tuota valikoimaa kuten minulla on päässyt käymään.

Kirjoittelin aiemmin vauvanhuoneen vierassängyn värikkäästä tyynykokoelmasta. Oikeastaan näitä värikkäitä tyynyjä oli sängyllä vain kaksi ja muut tyynyt ovat pääasiassa mustavalkeita, hennon vaaleanpunaisia ja murretun sävyisiä. Päätin kokeilla, miten ilme muuttuisi vaihtamalla myös nämä värikkäämmät tyynyt neutraaleihin sävyihin.


 
Vain kahta tyynyä vaihtamalla yleisilme muuttui rauhallisemmaksi ja ehkä kuitenkin enemmän oman maun mukaiseksi. Kaipaan välillä kirkkaampia värejä, mutta usein päädyn kuitenkin lopulta palaamaan maanläheisempiin sävyihin. Koska tapetin sävyt ovat ennemminkin murrettuja kuin kirkkaita, sopii tämä hillitymmän ilmeen tyynykokoelma sekin huoneeseen hyvin. Ja vauvalle kelpaavat nämäkin, niiden seassa on ihana temuta ja pötkötellä!


Tyynyistä vielä ilman sen kummempaa aasinsiltaa toiseen aiheeseen eli kommentointiin. Olet saattanut törmätä yllä olevaan tai muuhun vastaavan kuvaan tällä viikolla sisustusblogeissa. Kuvan tarkoitus on kiittää Teitä lukijoita jokaisesta kommentista, jonka blogiini jätätte. Jokainen pienikin viesti motivoi, innostaa ja ilahduttaa enemmän kuin arvaatkaan! Ja tästä syystä pyrin myös itse aktivoitumaan kommentoinnissa entistä enemmän. Mikäli sinäkin haluat lähteä mukaan kommentointikampanjaan, voit napata yllä oleva kuva mukaasi ja jakaa sen omassa blogissasi!

-Piia

14 kommenttia :

 1. Tyynyt täälläkin vaihtuvat tiuhaan ja uusia hankintoja on aina vaikea vastustaa. Sama kynttilänjalkojen ja -kippojen kanssa.

  Hieno juttu tämä kampanja, lähdin mukaan. Harmi nimittäin, että kommentointi on hiipunut koko ajan lisää ja lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että innoistuit kampanjasta! Nykyisin moni taitaa lukea blogeja mobiilisti, jolloin kommentointi on ehkä vähän hankalampaa ja toisaalta lukeminen pikaisempaa, samoin muissa medioissa kuten instagramissa ja facebookissa "kommentointi" käy kätevästi tykkäyksellä ja näin se oikea kommentointi vähenee.

   Poista
 2. On yllättävää, miten pienillä asioilla voi saada suhteellisen isonkin muutoksen aikaan. Vaikka sitten vain vaihtamalla muutaman tekstiilin. Täälläkin vaihtaa sisustustyynyt tiuhaan paikkaa. Vaikka kukaan muu ei tätä muutosta sen kummemmin noteeraisi, piristää pieni vaihtelu ainakin itseäni kovin. Lisäksi tämä tyynyillä sisustaminen on suhteellisen edullinen harrastus. Varsinkin, kun niitä kierrättää huoneesta toiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, huoneesta toiseen tyynyt meilläkin kiertävät ja muu perhe tuskin edes huomaa miten usein! :D

   Poista
 3. Tosi kivoja tyynyjä! Tyynyt on kyllä ihana, helppo tapa muuttaa sisustuksen ilmettä. Kiitos kommentti -kuvasta!

  VastaaPoista
 4. Minulla on vähän sama juttu, kokeilen välillä värillistä, mutta palaan lopulta neutraalin värisiin tyynyihin. Niitä onkin jo kertynyt melkoinen varasto komeroon ;)

  VastaaPoista
 5. Te onnekkaat ompelutaitoiset loihditte uusia tyynyjä niin helpon näköisesti! Ihania tyynyjä, vaikka tuo pikkuinen söpöläinen varasti tällä kertaa huomioni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynystä on helppo aloittaa vaikka vähän vähemmän ompelutaitoisenkin! ;) Ja tuo söpöläinen taitaa tykätä tyynyistä yhtä paljon kuin äitikin! :D

   Poista
 6. Onpa kivoja kontrasteja! Pitäisi olla itsekin rohkeampi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! Huoneeseen oli vaihtoehtona vaaleapohjainen ja mustapohjainen tapetti, onneksi uskalsin ottaa sen rohkeamman vaihtoehdon, ei ole harmittanut yhtään! :)

   Poista
 7. Onpa kaunis kokonaisuus - niin tyynyt mutta myös tapetti <3 WAU!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!