27.9.2016

KONMARITUSTA JA BLOGIKIRPPIS

  Viimeiset viikot on tullut koluttua kodin jokainen kaappi, laatikko ja nurkka läpi. Homma alkoi oikeastaan poikani huoneesta, johon hankittiin uusi sänky ja samalla vaivalla kävin kaikki hänen lelunsa läpi. Sama homma piti sitten tehdä tietenkin tyttären huoneessa ja siitä jatkaa sitten eteenpäin keittiönkaappeihin, vaatehuoneeseen, liinavaatekaappiin, no ihan joka paikkaan. 

On siis tullut konmaritettua koko koti! Ainakin omalla tavallani, sillä ihan kaikkia menetelmän oppeja en allekirjoita. Lapsilta ei voi karsia kaikkea rihkamaa, koska ne pienet kindermunayllätykset tai muut käsittämättömät nippelit ja nappelit ovat yleensä niitä tärkeimpiä, saati ne omat yli kaksikymmentä vuotta vanhat Terminator purkkatarrat! Jos on näin kauan säästetty (miksi???) niin eihän niitä nyt yhtäkkiä voi hävittää! Kolmen lapsen kanssa säilytystilaa tarvitsee aina lisää, mitään ei saa valmiiksi kerrallaan ja kyllä se vähemmän täydellinenkin on minusta ihan hyvä. Mutta siinä Marie Kondo on oikeassa, että turhan tavaran karsiminen ja kaappien siivoaminen käy ilmaisesta terapiasta, tuo ihanan energisen fiiliksen ja mukavia muistoja! 


Kaapit on siis nyt ainakin hetken tiptop ja tavaraa on jo laitettu facebook kirpputoreille, annettu uffille, sprlle, roskalavaryhmien kautta eteenpäin ja tulevana viikonloppuna sitten toivottavasti mahdollisimman moni meille tarpeeton tavara löytää uuden kodin kun Jyväskylässä järjestetään neljännen kerran blogikirppis, johon minäkin jälleen osallistun. 

Kirppistä varten kasseihin on pakattu ihania vauvanvaatteita, vähän isompien lastenvaatteita, paljon omia vaatteitani, jonkin verran sisustustavaraa ja kaikkea siltä väliltä! Blogikirppis järjestetään lauantaina 1.10.2016 klo 12-15 Jyväskylän Aikuislukiolla Harjun kupeessa. Paikalla on lähes parikymmentä bloggaria ja varmasti mahdollisuus tehdä hyviä löytöjä! Lisätietoja tapahtumasta löytyy täältä, tulehan moikkaamaan jos paikan päälle pääset!

-Piia

6 kommenttia :

 1. Voi ei, pitäisi kans käydä kaappeja läpi. Lastenvaatteissa on paljon pieneksi jääneitä. Koskahan sitä saisi itseään niskasta kiinni... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kun homman käyntiin saa, niin sitten se on menoa! :D

   Poista
 2. Tyhjennys tekee niin hyvää! Ja parasta jos joku toinen hyötyy niistä itselle tarpeettomista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Tavaran suoraan roskiin heittäminen tuntuu pahalta, mutta onneksi nykyisin on niin monta tapaa ja väylää kierrättää! :)

   Poista
 3. Oi kun löytyis aikaa täydelliseen konmarittamiseen....Tarvetta olis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä minullakin on aikansa ottanut, mutta onneksi lopputulos palkitsee! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!