11.10.2015

OMAA AIKAA JA YKSI LEHTIJUTTUOnpa tämä viikko vierähtänyt nopeasti ja sunnuntaikin on jo kääntymässä iltaa kohti! Tämän viikonlopun teema on ollut oma aika. Lapset aloittelevat syyslomaansa mummilassa, mies on ollut viikonloppureissulla kaveriporukassa ja omaan ohjelmaani on kuulunut reissu Helsinkiin ystävieni luo sekä aikamoinen Elashow perjantai-iltana!

Kotiuduin eilen illan suussa ja tänään olen nauttinut omasta ajasta tyhjässä kodissa, se vasta harvinaista herkkua! Olen siivoillut, kuunnellut musiikkia ja lukenut sisustuslehtiä joiden pariin en aiemmin ole vielä ennättänyt. Tämän kuun sisustuslehtikatsaus onkin ollut erityisen mielenkiintoinen kun viime viikolla ilmestyneessä Koti ja Keittiö -lehdessä oli ystävieni ihana koti ja tällä viikolla postilaatikkoon kolahtaneessa Avotakassa oli harvinaisen tuttuja nurkkia.
Uudesta Avotakasta löytyy siis keväällä tehty juttu kodistamme. Täytyy sanoa, että aika erikoiseltahan tuo tuntuu omaa kotia lehden sivuilla katsoa ja kovasti on etukäteen jännittänyt millainen jutusta kokonaisuudessaan tulee. Varsinkin tälläiselle kontrollifriikille on ollut vähän haastavaa ajatus, että joku muu valkkaa kuvat ja päättää mistä kulmasta juttu kirjoitetaan. Mutta yhtä kokemusta rikkaampia taas ollaan ja ihana muisto jutusta jää, kiitos siis jutun kirjoittanut Maija Tiensuu ja kuvannut Hanne Manelius!

Toki tähän päivään on kuulunut myös opiskelujuttuja. Ja niin, ihan pikkusen saatoin myös olohuoneen jäjestystä siivoilun lomassa vaihtaa kun kukaan ei ollut esittämässä aiheesta eriäviä mielipiteitä, omaa aikaa parhaimmillaan! ;) Mutta uudesta järjestyksestä lisää myöhemmin, nyt loppuillaksi vielä opiskeluhommien pariin.

Ihanaa sunnuntai-iltaa ja mukavaa syyslomaviikkoa jos sellainen on edessä!
-Piia

6 kommenttia :

 1. Harmi että täällä ei ole syyslomaa tiedossa! Kipeänäkin olen ollut, mutta eiköhän se elämä kohta voita. Se on kyllä varmasti aika erikoista nähdä oma koti sisustuslehden sivuilla, mutta varmasti tekee hyvää samalla nähdä miten joku muu näkee oman kodin - siitähän saattaa inspiroitua vaikka miten paljon! :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, mielenkiintoinen kokemus se on! :) Ja pikaista paranemista, toivottavasti jo parempi olo! :)

   Poista
 2. Täytyypä käydä hakemassa lehti ja lukea juttu kauniista kodistanne. Viikko on ollut niin kovin työntäyteinen, että olin jo unohtanut koko asian. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mukavaa loppuviikkoa sinulle! :) Niin menee taas aika siivillä, onneksi nyt muutaman päivän syysloma meneillään!

   Poista
 3. Just kävin ostamassa Avotakan. Kiva juttu oli teidän kodista ja kauniit kuvat. On teillä vaan ihana koti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!