4.10.2015

KESÄMUISTOJA MAALTA


Kun kalenteri on nyt käännetty jo lokakuun puolelle ja tänään ulkonakin on pitkästä aikaa harmaa syksyinen päivä, eikö se olekin jo aika muistella viime kesää ja ehkä haikailla ihan vähän seuraavan perään? Toinen syy tällä postaukselle on, että kesällä maalla tehdyn kammariremontin jälkeen nämä kuvat jäivät julkaisematta ja kyllä tämä ehkä maailman ihanimman tapetin omaava kammari oman postauksensa ansaitsee!

Kirjoittelin heinäkuussa maalla vintillä tehdystä pienestä pintaremontista (lisäsin muuten tuohon postaukseen muutamia ennen-kuvia, kun satuin niitä koneelta löytämään) ja kerroin samalla, että toinen alakerran kammareista oli myös kesäremontin kohteena. 

Maalla on kaksi kammari, joista toinen remontoitiin jo muutama vuosi sitten ja nyt olikin ihan saada myös toinen kammareista kuntoon. Harmittaa kovasti, että ennen kuvat jäivät remontin tiimellyksessä ottamatta, mutta kun kuvittelette huoneeseen vanhat kellastuneet seinät, valtavan lastulevyisen koivukuosisen 80-luvun liukuovikaapiston yhdelle seinälle sekä ison määrän eriparikaulusteita ja tekstiilejä, voitte jotakuinkin aavistaa lähtötilanteen. 

Kammari uudistettiin purkamalla iso lastulevykomero ja maalaamalla kellastuneet seinät valkoiseksi . Yksi seinistä tapetoitiin, vihreät verhot vaihdettiin valkoisiin ja huoneeseen hankittiin uusi parisänky. Ompelin muutamia uusia tyynyjä ja seinälle hankittiin Ikeasta kevyt seinähylly. Näistäkin kuvasaldo on aika vähäistä, taisi näiden kuvien ottamisen aikaan osa hommista olla vielä kesken, mutta jääpä jotain kertomista ensi kesällekin!

Kuvista selvinnee kuitenkin, mikä on ehdoton suosikkini tässä uudistetussa kammarissa. Tapetiksi seinälle valikoitui Boråstapettien valtavan ihana Flora, joka oli täydellinen valinta kammariin! Tuo ihana tapetti lämmittää mieltä näissä kuvissa edelleen yhtä lailla kun seinälle laitettaessa. Se on romanttinen, mutta ei kuitenkaan liikaa ja värisävyt ovat täydellisen utuiset. Se on kuin kesä maalla!


Kamarissa ennätettiin kesällä nukkua kauniita unia kukkien kuvia katsellen ja en malta odottaa ensi kesää, jolloin remonttien sijaan toivottavasti vain nautitaan tämän vuoden aikaansaannoksista. Sitä ennen nautitaan kuitenkin syksyisestä sunnuntaista ja muistellaan lämmöllä kesää ja ihania maalla vietettyjä hetkiä! 

-Piia

2 kommenttia :

  1. Niin kaunista! Aivan ihastuttava ja kesäinen tapetti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Maalla on kyllä ihanaa ja tuo tapetti, se on kyllä niin kaunis! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!