4.9.2015

DIY DINOSAURUS

 
 
Eipä ole ompelukone pitkään aikaan pöydälle eksynytkään muun kiireen keskellä, mutta erikoistapausta varten täytyi löytää aikaa, nyt se oli suloinen serkuntyttöni, joka täytti vähän aikaa sitten kaksi vuotta. Synttärisankari tykkää dinosauruksista ja kun sain vienon pyynnön, voisinko ommella dinosauruspehmon hänelle lahjaksi, en tietenkään voinut kieltäytyä!
 
Olen joskus ommellut sellaisia lättyversiopehmoja, mutta tästä halusin yrittää tehdä ihan oikeaa nelijalkaista dinoa. Yleensä tämäntyyppiset ompelut tuppaavat menemään minulla vähän pieneksi pipertelyksi ja nyt päätin kaavoja piirtäessä, että tällä kertaa tehdään ihan kunnon kokoinen tyyppi ja aika iso siitä sitten tulikin!
 

 
 
Ompelin dinon pehmoisesta velourista, silmät ja pilkut applikoin kaapista löytyneistä jämäkankaan paloista ja selkää koristamaan ompelin isoa pallonauhaa. Maha olisi dinolla voinut olla vähän kapoisempi, mutta tämä tapaus on nyt tällainen hyvin syönyt yksilö. Ja minusta myös ihan valtavan suloinen ja söpö! Arvatenkin selvää, että tyypin nähtyään omat lapsenikin kuulemma tarvitsevat dinopehmot, joten ehkä se ompelukone on taas pian otettava esiin...
 
-Piia


12 kommenttia :

Kiitos kommentistasi!