31.7.2019

HEINÄKUUN VIIMEINENKesäloma alkaa lähestyä loppuaan, jäljellä on vielä viimeinen vapaapäivä ennen paluuta arkeen. Loma on ollut hyvä ja luulen, että arki on tervetullut aikuisten lisäksi jo lapsillekin, varsinkin perheen pienin odottaa kovasti päiväkotia ja kavereita siellä. 

Vietimme suurimman osan lomasta kotona ja pienen kesäflunssailun vuoksi jouduimme jättämään muutaman ennalta suunnitellun lyhyen lomareissun väliin. Alkuperäisten suunnitelmien muuttuminen antoi kuitenkin mahdollisuuden pienille extempore retkille, jotka usein ovatkin sitä parasta ja jolle ehdottomasti pitäisi jättää lomalla enemmän tilaa! 
Viime viikon helteet olivat ihana lopetus kesälomalle. Eilen viilenevässä illassa pihalla lasten uima-allasta tyhjentäessä fiilis oli jo vähän syksyinen, kuin olisi pakattu kesä pikkuhiljaa pakettiin ja käännetty uusi sivu syksyyn. 

Vaikka elokuu luetaan vielä kesäksi, on huomenna alkavassa elokuussa jo syksyn tuoksua ja syksyn valoa. Sellaista pientä haikeuttua ja melankoliaa ja kuitenkin vielä auringon lämpöä, aika vuodesta, josta pidän todella paljon.Nyt elämä siirtyy vähitellen taas enemmän sisälle ja voi jälleen käpertyä viltin alle sohvan nurkkaan kirjan ja käsityön kanssa. Kiitos siis kesä ja loma ja tervetuloa elokuu ja arki!

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!