18.11.2018

MATKALLA MARKKINOILLE



Viime vuonna joulun odotus alkoi Parolan asemalta ja aseman joulumarkkinoilta, jossa yhdessä ihanan  korttikauppiasystäväni kanssa vietimme päivän hymyssä suin pienen  markkinapöytämme takana myyden Rillan upeita kortteja sekä askartelemiamme kransseja ja kestopaperipussukoita. 

Parolan asema on upea paikka ja aseman joulumarkkinoilla joulun tunnelma on käsin kosketeltavissa. Kun Rilla tänäkin vuonna pyysi matkaan mukaan, ei kauan tarvinnut miettiä että lähteäkö vaiko eikö! 



Siispä iltapuhteina on jälleen syntynyt kasa kransseja ja niitä jokapaikkaan sopivia kestopaperipussukoita. Kransseja kuten pusskoitakin on eri kokoa ja näköä. Jokainen omia ihania yksilöitään, jotka toivottavasti löytävät ilostuttamaan ehkä juuri sinun joulua ja kotia!




Ensi lauantaina lastataan kimpsut ja kampsut autoon, matkataan markkinoille ja asetellaan myyntipöytäämme asemalla oikein nätiksi.  Joulumarkkinat alkavat kello 11 ja kestävät kello 16 saakka. Myynnissä tulee olemaan valtavasti ihania tuotteita ja aseman lisäksi myyjiä löytyy myös vanhalta tavaramakasiinilta ja herkkuja tarjoilee pop-up kahvila Muru. Lisää infoa löydät  Parolan aseman joulumarkkinoiden facebook -sivulta. Lauantaita odotellessa!

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!