16.6.2017

KESÄÄ OLOHUONEESSA
Yksi edellisen postauksen keskeneräisyyksistä on ollut olohuoneen kesäisempi ilme. Olen kaivannut olohuoneeseen jo tovin jotain vähän keveämpää ja vaaleampaa pariksi ikkunoista sisään tulvivalle vihreydelle. Viime päivien ihana aurinkoinen sää sai vihdoin tarttumaan tuumasta toimeen ja hyvä niin, sillä johan tässä pian juhannuksessa ollaan!Perinteinen koristetyynyjen päivittäminen on mitä parhain keino muuttaa sisustusta ja sen kummempia ihmeellisyyksiä ei tälläkään kertaa tarvittu. Päivitettyjen tyynyjen kaveriksi vielä kimppu koiranputkea ruokapöydälle ja sohvapöydälle muutama lehti hentoista kurjenpolvea ja olohuoneessa on nyt kovin kesäinen tunnelma!

Edessä on pitkästä aikaa vapaa viikonloppua vailla minkäänlaista suunniteltua ohjelmaa ja nyt kun alkuun pääsin, luulen että siltä to do-listalta saadaan muutama muukin kohta viikonloppuna rustattua yli. Terasseilla olisi paljon tehtävää ja varsinaiset kesäkukatkin on vielä hankkimatta, saattaapa kuistilla tuijatkin ruukuissa vielä talven jäljiltä olla. Ja se useamman kerran mainitsemani ikkunanpesu, edelleen tekemättä... Toisaalta pienet päivätorkut aurinkotuolissa voittavat monen muun puuhan mennen tullen, joten katsellaan mitä ehditään! Rentouttavaa alkavaa viikonloppua itse kullekin!

-Piia

2 kommenttia :

  1. Lähinnä käytännön syistä harvoin innostun koristetyynyistä (eläimet, lapset ja tällainen kömpelö emäntä...) mutta nuo ovat todella kauniit ja kyllä muuttavat tilan ilmettä tosi paljon. Ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla! <3 Itsehän olen ihan koristetyynyfriikki ja kaapeista löytyy tyynyjä joka lähtöön! :D Ovat kyllä mielestäni ehdottomasti paras ja helpoin tapa vaihtaa sisutuksen ilmettä!

      Poista

Kiitos kommentistasi!