29.9.2015

TAKKATULI


Takkatuli. Siinäpä yksi syksyn mukanaan tuoma ihanuus! Tyttöni on ollut tänään vähän kipeänä ja olen viettänyt päivän hänen kanssaan kotona ja mikäpä oli sen ihanampaa kun sytyttää heti aamusta takkaan tuli tuomaan lämpöä kylmän yön jäljiltä. Takkatuli on ihana tunnelman tuoja pimenevissä illoissa, mutta jotain maagista aamun takkatulessakin on, ehkä se luo aamuun omaa verkkaista tunnelmaa. Fiilistä, että tänään ei ole kiire minnekään!Viime vuonna paperipussista askartelmani "Le Sac en Papier" on osoittautunut todella kestäväksi ja käteväksi poltettavien papereiden välisijoituspaikaksi ennen takkaan joutumista. Askartelin tämän oman versioni postin isosta paperipussista maalaamalla sen askartelumaalilla valkoiseksi. Painoin siihen myös tekstiä esikuvansa tavoin, joka kylläkin on haalistunut käytössä, mutta ei sen niin väliä. Hyvä mieli tulee tästä kierrätyksestä edelleen!
Niin kuin tulee hyvä mieli tuosta takasta ja takkatulestakin! On se vaan onni, että tuollainen löytyy omasta olohuoneesta! Takkatulen lisäksi sairaspäivään kuuluu pulla, joten nyt seuraavaksi sitä leipomaan! 

-Piia

2 kommenttia :

  1. Täsmälleen samaa mieltä! Me ollaan pidetty tulia alkuillasta, jolloin takka lämmittää yöllä. Seuraavan aamun koleudessa lämmin takka on ihan <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan! Aamulla varpaat vasten lämmintä takkaa, helmeä! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!