14.9.2015

VAIHTELUAKO
Tähän aikaan vuodesta vaihtelunhaluni kodin sisustuksen suhteen taitaa olla huipussaan. Kesän jälkeen sitä kaipaa jotain uuttaa, vaihtelua vanhaan. Juuri nyt en kuitenkaan vielä tiedä varmasti mitä se olisi, joten samat kipot ja kupit pysyvät edelleen olohuoneen pöydällä ja samat tyynyt vaihtavat sohvalta toiselle. Ja toisaalta, näinkin on ihan hyvä! Kun maljakkoon vaihtaa välillä kukan, piristää sekin jo kummasti ja voi jatkaa sitä inspiraation odottelua.
Habitaresta kotiin tuomisina tullut Teemu Järven juliste odottaa vielä paikkaansa pirteän oranssilla koristetussa kartiossaan ja kävipä minulla vähän aikaa sitten hyvä tuuri nuapurissa pidetyssä arvonnassa ja toinenkin uusi juliste on pian kotiutumassa. Ehkä näillä saan ensiapua vaihtelunhaluuni ja katsotaan sitten keksinkö mitä se muu voisi olla.

Mukavaa maanantaita ja inspiroivaa viikon alkua!
-Piia

10 kommenttia :

 1. Täällä myös kesän jälkeen sisustusinto nostaa kovasti päätään; niinkuin joka syksy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa kuulua syksyyn. Liittyisikö siihen, kun elämä taas siirtyy pikkuhiljaa ulkoa neljän seinän sisään.

   Poista
 2. Kivat kuvat, kiva kippo! Siis tuo vaaleanpunainen, mistä oot sellaisen löytänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! :) Kippo on Boliasta, Tukholman tuliaisia. Ei taida löytyä Englannista myymälää, mutta ehkä nettikauppa pelastaa! ;)

   Poista
 3. Itselläni varmaan pursuaa yli äyräiden sisustamisinto kohta. Vaan pitää malttaa odottaaa.Tätä "vanhaa" olkkaria ja tilaa kun ei yksinkertaisesti kiinnosta sisustella juuri millään tavalla, kun seinän takana odottaa uusi, ihana olohuone! Mutta "muuttopäivä" antaa vielä odotuttaa. Siihen saakka voi vain haaveilla ja ihastella muiden koteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä odotteluun, toivottavasti muuttopäivä pian koittaa ja pääset viimein sisustamaan! <3

   Poista
 4. Tuo ensimmäinen ja viimeinen, kuvat kauniista kodistasi, ovat upeita!

  VastaaPoista
 5. Aikun ihanat kuvat <3 Teemun työt on niin hienoja. Mäkin haaveilen ketulle kaveria. Minkä Teemun julisteista kotiutit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä! Minäkin ostin ketun, se on jotenkin niin symppis! Mutta kyllä minä ne muutkin kelpuuttaisin, varsinkin joku hänen aito grafiikkansa olisi joskus mukava omistaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!