20.9.2015

TYÖHUONEESSA TAPAHTUUPerjantaina innostuin pölyjen pyyhinnän ja imuroinnin lomassa pistämään työhuoneen tauluseinän uuteen uskoon ja sain samalla helpotusta joka syksyiseen vaihtelunhaluuni. Seinässä ei ole tapahtunut pitkään aikaan muutosta, joten oli kiva saada siihen vähän uutta ilmettä. Yksi tärkeimmistä oli myös löytää paikka Teemu Järven Kettu- julisteelle, jonka Habitaresta tuliaisina ostin.
Myös toinen Habitare tuliaisistani, Samujin osastolta ostamani kolmihaarainen kynttilä, löysi sekin paikkansa työhuoneen kaapiston päältä. Kaveriksi kynttilä sai jo pitkään olohuoneen pöydällä olleet Bolian tuikkulyhdyn ja pienen kulhon, samalla sain siis vaihtelua myös olohuoneen puolelle. Ja itseasiassa myös makuuhuoneeseen, kun vaihdoin työhuoneen seinällä olleen valokuvataulun päikseen makuuhuoneessa olleen SeventyTreen printin kanssa.Työ-/vierashuoneemme on erotettu olohuoneesta pariovilla ja huoneen päätyseinä tauluineen avautuu suoraan olohuoneeseen. Uudesta kokonaisuudesta tuli mieleinen ja erityisesti tuota sympaattista kettua on ihana ihailla olohuoneen sohvalta käsin.

Pientä laittamistakin vielä jäi, sillä yksi kehyksistä on tyhjillään odottamassa sopivaa sisältöä. Ja samalla myös työhuoneen mattoasia nousi taas ajatuksiini. Työhuoneessa on vaaleanharmaa karvalankamatto, jolle olen aina silloin tällöin koittanut keksiä vaihtoehtoa, no nyt sellainen olisi tarjolla. Useammassakin blogissa on hehkutettu Saanan ja Ollin Finartelle suunnittelemia mattouutuuksia ja myös minä olen niihin kovasti ihastunut! Piilopirtti tai aitta, kumman vaan voisin lattialle levittää ja se olisi varmasti täydellinen! Matot eivät ole hinnalla pilattuja, joten täytyy pistää harkintaan, josko sellaiseen sijoittaisi. Sitä ennen suuntaan kuitenkin työpöydän ääreen opiskeluhommiin!

Aurinkoista sunnuntaita!
-Piia

4 kommenttia :

 1. Törkeän kaunista - juuri sellainen sisustus kuin tänne meillekin haluaisin! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 2. Oon aika monta kertaa palannu tänne ihastelemaan näitä kuvia. Tykkään jotenkin tosi paljon näistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut, ihana kuulla, että kuvista on ollut iloa! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!