18.9.2015

PERJANTAIPAKETTIMinulla oli tänään taas pitkästä aikaa perjantaivapaa. Muutamaan viime viikkoon on osunut töissä juuri perjantaille seminaaria tai muuta palaveria, minkä vuoksi olen joutunut säätämään hoitovapaapäiväni kanssa ja kun viikonloputkin on mennyt reissun päällä, on ihanaa että nyt saa taas nauttia pitkästä viikonlopusta kotona! 

Tänään päivä on vierähtänyt siivoten ja kyllä, sekin on ollut ihan nautinnollista, viimeistään nyt kun kynttilät palavat ja saa nauttia siististä kodista sohvalta käsin! Siivouspäivään kuului pitkästä aikaa myös kukat kukkakaupasta. Koko kesän ajan olen pärjännyt oman pihan kukilla, mutta nyt teki mieli hakea jotain vähän erilaista. Muutamalla eurolla sain hauskan hirssinsukuisen heinäkasvin sekä toisen oksan, jonka nimen onnistuin tietenkin jo unohtamaan. Näistä riitti koristamaan useampaankin maljakkoon.Ja kun kukkakaupan yhteydessä on Iittalan tehtaanmyymälä, tuli sielläkin pyörähdettyä pitkästä aikaa. Tyhjin käsin en onnistunut poistumaan vaan nappasin mukaani jo keväällä ihastelmani Sarjaton - sarjan varpu kupin. Tämä muki on kuin tehty syksyyn! Ja kun uusimman Asun -lehdenkin viimein ennätin hankkimaan, on koossa aika täydellinen perjantaipaketti!

Näillä eväillä viikonloppuun, oikein mukavaa ja rentouttavaa sellaista myös sinulle!
-Piia

6 kommenttia :

 1. Ai hitsi, mulla jäi lehti ostamatta. Raatona raahauduin kaupasta ulos käymättä lehtihyllyn kautta. No, jospa huomenna olisin virkumpi ja muistaisin :)

  Hyvää viikonloppua <3 P.S. Kuppi on kaunis !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää viikonloppua myös sinulle, toivottavasti tänään on ollut enemmän virtaa! :)

   Poista
 2. Tämä Varpu-sarja on aivan täydellinen! Se on aivan upea ja olenkin kuolannut mm. tätä tarjotinta kovasit. Täytyy varmasti nyt syksyksi hommata jokin tämän sarjan tuote kotiin!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varpu on kyllä kaunis sarja, jotenkin niin syksyinen!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Nalle! Ja kyllä tuosta mukista kelpaa teetä viltin alla litkiä! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!