16.8.2016

(TAIMI)HYLLY

Kesällä sisustaminen kotona on ollut kaiken kaikkiaan aika vähäistä ja terassia lukuun ottamatta keskittynyt lähinnä leikkokukkien hakemiseen maljakoihin omasta perennapenkistä. Ihan muutamia pieniä hankintoja on mukaan lomareissuilta tarttunut, mutta ainoa isompi viimeaikainen ostos on ollut Kekkilän taimihylly, jonka ostin Kodin1n kesäalesta juuri ennen Anttilan ikäviä konkurssiuutisia. Tämä hylly on miellyttänyt silmääni jo aiemminkin ja oli nyt tarjolla niin hyvällä alella, että en malttanut jättää sitä hankimatta.


Taimihyllyssä yhdistyvät valkoinen ja puu, yksi suosikkikomboistani, jota meiltä löytyy ennestään muualtakin kodista useammastakin valaisimesta ja esimerkiksi ruokailuryhmästä. Hyllyn yksinkertainen muotoilu on kaunis  ja hyllyssä on minusta myös jotain hauskaa 80-lukulaisuutta yhdistettynä tähän päivään. 


Hylly on mitoiltaan hyvin siro ja se sopiikin loistavasti ruokailuryhmän ja sohvan väliin. Lofthansan pieni sievä valaisin löysi paikan hyllyltä yhdessä uuden viherkasvitulokkaan sekä langattoman kaiuttimen kanssa, joka aiemmin on ollut sellainen ympäri kotia seilaava kapistus. Toistaiseksi siis enemminkin hylly kuin taimihylly. Jos sisäinen viherpeukaloni joskus herää ja nyt kovasti pinnalla oleva viherkasvihuuma valtaa minutkin enenevissä määrin, niin katsotaan sitä käyttötarkoitusta sitten uudelleen.

-Piia

4 kommenttia :

 1. Kivan näköinen! Katselin myös tätä silloin alessa ja on vähän jäänyt harmittamaan kun en ostanut. Ei taida saada mistään yhtä edukkaasti enään. ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pitkään mietin, että otanko vaiko eikö, mutta onneksi sitten päädyin ostamaan, muuten olisi kyllä harmittanut!

   Poista
 2. Millä hintaan tätä oli sillon alessa? Ihastelin äsken Raision Kodin1ssä mutta jäi sinne..nyt mietityttää pitäskö kumminkin hakea :) Oli nyt 64e.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alessa myytiin 40 eurolla, huomasin itsekin, että hinta loppuunmyynnin myötä noussut. Tosin aika edullinen tuo 64 euroakin on.

   Poista

Kiitos kommentistasi!