20.8.2016

#IKEAlihapullapäivä 23.8.2016

Lihapullat, nuo perinteikkäät pallerot niin arkeen kun juhlaan, joita voi laittaa vaikka kuinka ja monella eri reseptillä, soosilla ja lisukkeella! Jokaisella lienee se oma suosikki lihapullareseptinsä, mutta yksi tunnetuin ja syödyin on varmasti IKEAn lihapullat. Ja siksi ensi tiistaina 23.8.2016 vietetäänkin #IKEAlihapullapäivää ja juhlistetaan tuota sinikeltaisen tavaratalon suosikkiruokaa, josta Suomessakin on nautittu jo 20 vuoden ajan ja joita syödään meillä vuosittain yli 20 miljoonaa kappaletta!

#IKEAlihapullapäivää vietetään samanaikaisesti viidellä eri paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Kuopiossa ja kyllä, myös Jyväskylässä, sillä ensi tiistaina IKEAn lihapullaravintola aukeaa päiväksi Jyväskylän Asema-aukiolle! Asema-aukion tapahtumassa klo 12-18 välisenä aikana IKEA FAMILY -jäsenille on tarjolla sekä lihapullia että kasvispullia, omantunnon mukaista, vapaaehtoista maksua vastaan. Päivän tuotot lahjoitetaan Pelastakaa Lapset rylle kotimaan työhön. Eikä hätää vaikket ole vielä IKEA FAMILY -jäsen, liittyminen onnistuu paikan päällä tekstiviestillä!

Mitä tänään syötäisiin? Varmasti tuttu kysymys monessa perheessä ja aiheuttaa aika ajoin harmaita hiuksia, siispä onkin loistavaa, että ensi tiistaina ei ainakaan meillä tarvitse miettiä mitä syötäisiin päivälliseksi, sillä silloin syödään lihapullia Asema-aukiolla ja samalla tuemme tärkeää toimintaa lasten ja nuorten hyväksi! Nähdäänkö siellä?

-Piia

* yhteistyössä: IKEA

Ps. Jos lihapullapäivä ei osu paikkakunnallesi, kokeile ihmeessä tuota kuvan lihapullavuokaa, jossa lihapullia paistetaan ensin noin vartin verran pellillä ja tämän jälkeen laitetaan ne vuokaan, kaadetaan joukkoon tomaattikastiketta ja kuorrutetaan koko komeus juustoraastella ja mozzarellalla ja tarjoillaan papupastan kanssa, ei huonoa sekään!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!