31.8.2016

SE JOKA SYKSYINEN VAIVA

Niin se tuntuu taas iskevän, se joka syksyinen vaiva, sisustuskuume nimittäin! Mikä se onkin, että erityisesti syksyisin koti tuntuu tarvitsevan jotain muutosta? Ehkä syynä on se, että kesällä elämä keskittyy terassille, pihalle, puutarhaan ja kesäkodille, eikä sisätiloihin silloin kiinnitä niin paljon huomiota. Syksyisin arjen alkaessa sitä siirtyy taas sitten enemmän sisälle, eikä omalla kohdallani tilannetta tietenkään helpota se, että päivät kuluvat kotona ja nurkkia on aikaa mietiskellä oikein huolella!


Elikkäs kuume on kova ja jotain haluttais tehdä! No onneksi tähän vaivaan ei sentään koko taloa tarvitse remontoidan, ehkä muutamalla uudella tyynyllä saattaa jo oireet vähän lieventyä. Ja vaivasta varmaan päästään lähes kokonaan eroon kun tarkoituksena on järjestää lastenhuoneita vähän uusiksi. Ekaluokkalaisen huoneessa on näyttänyt aika samalta siitä saakka kun reilu kuusi vuotta sitten tänne muutettiin. Hän tarvitsee nyt uuden sängyn ja samaan saumaan on sitten hyvä tilaisuus tehdä jotain muitakin pieniä uudistuksia. Yhtenä tavoitteena on ainakin helpottaa huoneen legokaaosta, tosin en tiedä onko se edes mahdollista...


 
Kuvissa taas on pihan viimeisiä perennepenkeistä saatavia leikkokukkia. Keijukukat voivat vielä hyvin ja siksi tuota hentoista, syksyn sävyistä kaunotarta löytyykin juuri nyt ripoteltuna useampaankin maljakkoon. Sekin helpottaa onneksi tätä vaivaa, uudet kukat nimittäin.

-Piia

Ps. Ja onnea Timo ja Himmee! Voitto tuli!

6 kommenttia :

 1. Siis tämä on aivan kauheaa! Tilasin just parillasadalla eurolla sisustuskamaa, vaikka ei ole oikeasti edes rahaa. Nyt äkkiä joku lääke tähän! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Täällä on tilattu penkkiä ja tyynynpäällistä ja samalla konmaritettu ihan hulluna...ei mitään järkeä! :D

   Poista
 2. Täällä on menossa ehkä oman elämän ensimmäinen syksy, että en kaipaa kotiin mitään muutosta :) Oikeastaan ihan kiva tunne tämäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! En minäkään onneksi isoja muutoksia kaipaa, pienellä freesauksella helpottaa jo kovasti! :)

   Poista
 3. Mulla kans tuo vaiva.....Oon kaivellu jemmoista pari kunnostettavaa puista tuolia ja niitä fiksailemalla aion päästä eroon suurimmasta vimmasta :-). Pesiytmistaudiksi sanoi kaverini tätä syksyn sisustuintoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta toihan on hyvä juttu! Pitäisi itekkin siis jotkut jemmat keksiä johon aina syksyisin käydä käsiksi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!