4.8.2016

MUOTO 2016 FINALISTI - FILLY

Kuudetta kertaa järjestettävässä Muoto-gaalassa, elokuun lopussa, palkitaan jälleen suomalaista muotoilua ja alan suunnittelijoita ja yrityksiä. Raati valitsee palkittavat viidessä eri kategoriassa, mutta äänestämään pääsee muun muassa parasta sisustustuotetta. Kolmen sisustustuotefinalistin joukosto löytyy myös Himmeen Filly-valaisinperhe. 

Kirjoittelin toukokuussa Himmeen ja Timon tulosta tänne Jyväskylään Design tori-tapahtumaan ja niinhän siinä kävi, että meidän Filly-perheemme kasvoi tuon toukokuun jälkeen uudella jäsenellä! Ei siis varmaan vaikea arvata mikä kolmesta finalistista on saanut minun ääneni!


 
Muoto-gaalan sivuilta löytyy Timon haastattelu, jossa hän itse kertoo tarinan näiden kauniiden, toimivien ja ajattomien valaisimien takaa sekä linkki itse äänestykseen. Äänestysaikaa on 7.8. saakka, joten vielä ennättää!

Niin ja tiesittekö, että Timon uusin valaisin Loop, tulee syksyllä myyntiin MoMAan eli New Yorkin modernin taiteen museoon, jonka valikoimasta löytyy tuotteita muun muassa sellaisilta nimiltä kun Aalto, Eames, Starck ja Jacobsen. Aika mahtavaa, ei voi olla kun ylpeä ystävästään!

-Piia

4 kommenttia :

 1. Minä niiiiin tuosta Loopista tykkään. Muistakin tok, mut sille sykkii ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Loop olisi kyllä niin sopeva teidän kotiin! <3 Timo on tulossa taas Design torille parin viikon päästä, ei muuta kun ostoksille! ;)

   Poista
 2. Oi toi on kyllä tosi hieno seinävalaisin. Valkoisen ja puun yhdistelmä on raikas ja näyttää hyvältä harmaata seinää vasten. Ihanat on muuten pussilakanatkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis ja toimiva, erinomainen siis! Valkoinen ja puu on munkin ikisuosikki, yhden samaisista osista tehdyn jutun kesällä hankin ja siitäkin pitäisi tässä pian postata! ;)
   Noi Marimekon pussilakanat löytyi Prismasta alle kolmella kympillä! Ja siis ilmeisesti ihan niiden normihinta eli kannaattaa Prismankin hyllyvälit aina silloin tällöin koluta! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!