2.8.2016

BABY WALLABY JA ENSIPEITTO

Yhteistä kaikille vauvaperheille lienee toive hyvistä unista, niin vauvalle kuin vanhemmille. Meidän isompia lapsia ei ole voinut sanoa vauvaiässä kovin hyviksi nukkujiksi ja tässä valossa juuri nämä uniasiat olivat yksi isoimmista jutuista, jotka uuden vauvan kanssa jännittivät. Onko edessä taas vuosi valvomista vai voisiko urbaanilegendat vauvoista, jotka nukkuvat käytännössä heti läpi yön, olla oikeasti totta? Kun meille tarjoitui alkukesästä mahdollisuus kokeilla jotain uutta vauvojen nukkumiseen liittyen, tartuimmekin innolla tilaisuuteen!


Baby Wallaby on uusi suomalainen perheyritys, jonka vauvoille ja pienille lapsille suunnattu tuotesarja lanseerattiin alkukesästä. Suomessa suunnitellut tuotteet ovat yksinkertaisen kauniita, käytännöllisiä ja laadukkaista ja turvallisista materiaaleista valmistettuja. Tuotteiden joukosta löytyy myös uusi, uniikki keksintö, ensipeitto*, jonka sisällä meidän pieni neitokainen on kohta kaksi kuukautta nukkunut.

Baby Wallabyn ja ensipeiton takana on Sanna-Mari perheineen, joka pian kaksivuotiaan poikansa ollessa vauva, keksi tämän pussimaisen peiton  helpottamaan heidän vauva-arkeaan. Useamman prototyypin ja harkitun suunnittelun jälkeen syntyi lopullinen tuote, joka on neppareilla suljettava peitto, jonka toinen puoli jää vauvan alle ja toinen puoli taittuu vauvan päälle peitoksi. Molemmin puolin avautuvat nepparit on suunniteltu mahdollistamaan imetyksen ja pään alle menevä peiton alapuoli helpottaa vauvan nostamisessa.

Ensipeittosettiin kuuluu peitto ja lakana, jonka saa irroitettua ja pestyä erillään. Lakanan ja peiton väliin saa myös kätevästi pujotettua muovitetun froteen mahdollisia vaippavahinkoja varten.


Muutaman kuukauden käyttökokemuksella ei voi kun ihmetellä, että miten kukaan ei ole keksinyt tätä aikaisemmin! Ensipeitto on nimittäin osoittautunut aivan erinomaiseksi ja helpottanut valtavasti erityisesti yösyötöissä, kun vauvan saa helposti nostettua rinnalle ja laskettua takaisin sänkyyn ilman että hän herää. Aika monina öinä vauva myös jää viereeni nukkumaan ensimmäisen yösyötön jälkeen, jolloin samassa paketissa kulkee sekä vauva että peitto ja muut tilpehöörit kuten tutti ja unipupu, kahden aikaan yöllä tätä ominaisuutta arvostaa enemmän kuin uskoisikaan!

Peiton pussimaisuus rauhoittaa vauvaa varsinkin nyt kun jalat ja kädet tuntuvat olevan koko ajan liikkeessä. Unipusseihin verrattuna ensipeitto antaa kuitenkin hieman enemmän tilaa liikkua, mikä on minusta hyvä ja erityisesti tuo pään alle menevä osuus on minusta ihan huippujuttu, johon en ole aiemmin törmännyt.

Ensipeitto on ollut tosi kätevä mukana myös reissatessa. Peitto mahtuu vaunukoppaan, jossa vauva on toistaiseksi matkoilla ollessamme nukkunut ja tunne omasta tutusta ja turvallisesta unipesästä säilyy ja uni maittaa vähän vieraammassakin paikassa!


Ei tämä meidän kolmaskaan pienokainen noihin urbaanilegenda-vauvoihin lukeudu ja vähintään kaksi kertaa yössä syömään heräillään, mutta hyvä ja rauhallinen nukkuja hän kuitenkin on ja oma jaksaminenkin on yöheräilyistä huolimatta hyvää ja osan kunniasta annan ehdottomasti ensipeitolle! Sanna-Marin ajatus auttaa muitakin vanhempia vauva-arjessa on tässä perheessä siis otettu ilolla ja kiitollisuudella vastaan ja voin suositella muillekin!

Jos et ole vielä Baby Wallabystä kuullut, käy tsekkaamassa nettisivut täältä, facebook-sivut täältä ja instatilikin löytyy nimellä @babywallaby ja pysy kuulolla myös minun instatililläni @piijas sillä pian on luvassa kiva pieni arvonta yhdessä Baby Wallabyn kanssa.

-Piia

* ensipeitto saatu Baby Wallabyltä

2 kommenttia :

  1. Aika kiva, vähän kuin unipussin ja peiton sekoitus! Olisikohan auttanut meidän valvojia..? Ekan jälkeen kuvittelin, että 4h unta on maximaalinen pohja, mutta nuorimmainen sai aikaan 2,5h öitä. Eikä edes nukkunut päikkäreitä, kun liikkuvissa vaunuissa! No mutta ne ajat ovat jo takana, nyt taas jaksaa vaikka mitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä tosi hieno keksintö tämä! Ja auts, teillä on kyllä ollut aika hyvät pohjat! Minä muistelisin, että tuo neljä tuntia oli meillä se normi jossain vaiheessa, mutta onneksi aika kultaa muistot ja kun muutaman vuoden on ennättänyt tässä välissä nukkua, nyt jaksaa taas valvoa! ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi!