31.7.2016

PIKKUTERASSILLA

Nyt jos koskaan kesä on ollut parhaimmillaan ja auringosta ja lämmöstä on saatu nauttia yllin kyllin. Omaan makuuni on jo ollut vähän turhankin kuuma, mutta eipä näitä hellepäiviä kovin monta vuoteen mahdu ja ainahan sitä voi varjon puolelle siirtyä olostaan nauttimaan!Kun isompi terassimme kylpee päivisin auringossa, löytyy pikkuterassilta myös hetkittäin tuota kaipaamaani varjoa. Hankin terassille keväällä uuden pikkupöydän, muutaman korin yrttejä varten sekä aurinkokennolla toimivat pienet pallovalot, jotka syttyvät iltaisin ja luovat terassille ihanaa tunnelmaa. Näillä muutamilla pienillä jutuilla terassi onkin tänä kesänä ollut viihtyisämpi kun koskaan ennen!


Helteet taitavat olla huomenna alkavan elokuun myötä ohi, mutta aurinkoisia kesäpäivä ja lämpimiä iltoja terassilla nauttimiseen on varmasti vielä edessä. Ja perheen yhteistä lomaakin on vielä viikko jäljellä ennen kuin ryhdytään jännittämään koulun alkua! Tämä kesä on jo tähän mennessä ollut pitkä, lämmin ja ihana!

-Piia

2 kommenttia :

  1. Ihanan inspiroivia terassikuvia! Juuri tuollaisen keitaan haluaisin itsellenikin, missä voisin lepäillä ja ihailla mäntyjä....<3 Omat ulkotilojen sisustuskykyni ovat tosin nykyisellään vielä niin rajalliset, että tyydyn huokailemaan muiden ihanien pihojen perään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Tässä elämäntilanteessani se oma aika lepäilyyn on aika kortilla, mutta onneksi sen muutaman minuutin ennättää aina silloin tällöin nipistämään! :D Nuo männyt on yksi minunkin suosikkijuttu, sinistä taivasta vasten kauniimpaa näkyä saa hakea! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!