23.7.2016

MELKEIN VALMISTA

  Reilu viikko vierähti ja maalla on melkein valmis uusi keittiö! Remontti, jota ei pitänyt tapahtua ja sitten tapahtuikin pikapikaa, aika uskomatonta! Iso kiitos kuuluu isälleni ja miehelleni, jotka ahersivat remontin kimpussa ja valmista syntyi nopeasti.Keittiö istui hyvin paikalleen ja asentamista helpotti ystäväni hyvin tekemä suunnitelma. Jotain pieniä yllätyksiä matkaan mahtui, mutta ihme olisi, jos ei näin vanhassa talossa seinät vähän vinossa olisi. 

Isoimman ylimääräisen työn aiheutti muutaman vanhan kaapin takaa paljastunut seinälevytön kohta, josta löytyi vanhaa tapettia suoraan hirsiseinän päältä. Isäni on kuitenkin rakentamisen ammattilainen, joten tästäkin selvittiin pienellä ylimääräisellä fiksauksella. Tapettia otin palan talteen ja ajattelin kehystää sen seinälle paikalle, jossa sitä on aikanaan ollut, jää mukava muisto menneestä.


Kun palasimme maalta takaisin kotiin muutama päivä sitten, puuttui keittiöstä enää välitilanlaatoitus sekä muutama sokkeli, jotka isäni on tämän jälkeen vielä tehnyt. Nyt en malttaisi odottaa, että pääsen takaisin näkemään keittiön täysin valmiina! Uskallan kuitenkin sanoa jo tässä vaiheessa, että kaiken vaivan arvoinen urakka ja valtava muutos parempaan! Ennen ja jälkeen kuvia laajemmassa kuvakulmassa toivottavasti siis pian vielä luvassa!

-Piia

4 kommenttia :

 1. Ihana tunnelma noissa kuvissa, Juuri sellaista mökkitunnelmaa mitä kaipaakin. Keittiöstä tulee varmasti kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Vanhassa maalaistalossa on kyllä ihan oma ihana tunnelmansa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Toivotaan, että vielä tänä kesänä ennättäisi vielä tuloksesta nauttia! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!