2.9.2016

PENKKI AULAAN

 
Ryhdyin helpottamaan tuota edellisen postauksen vaivaa aulasta käsin. Meillä on reilun kokoinen aulatila lastenhuoneiden edessä, johon leikit yleensä huoneista leviävät. Aula on myös paikka, jossa vauva yleensä köllöttelee lelukaarensa alla kun itse kokkailen keittiössä. 

Viime syksynä rymsteerasin aulassa ja tuohon muutokseen olen edelleen tyytyväinen. Kaiteen puolella nurkassa taas on ollut musta 70-lukulainen julkisen tilan nojatuolityyppinen juttu. Ihan hyvä istua, ihan hyvä seuraavan päivän lastenvaatteiden esille jättämiseen, mutta jotenkin yksittäinen ja erillinen kaluste tähän tilaan. 

Olen usein miettinyt kaiteen eteen muuta ratkaisua kuten penkkiä tai sohvaa. Mielessä on ollut Ikean korkkipintainen Sinnerlig penkki tai Artekin ritiläpenkki,  miksi ei joku diy daybedkin sopisi. Keittiön puusohvakin oli tuossa joskus evakossa, mutta sen siirtäminen taas aiheuttasi ongelman toiseen paikkaan. 

Ratkaisu löytyi eräs päivä Jotexin mainosta selatessa, kun huomasin siinä tämän simppelin valkoisen penkin, joka ei ollut hinnallakaan pilattu. Budjettiratkaisu näin äitiyslomalla kuulosti oikein hyvältä vaihtoehdolta, joten tilausta menemään ja jo muutamassa päivässä penkki oli meillä.


Penkki on tukevan oloinen ja vaikka nämä "sukkamaalatut" jalat ehkä vähän jo nähty juttu onkin, minusta ne sopivat tähän penkkiin ihan kivasti. Tilaan olisi mahtunut vähän pitempikin penkki, mutta tämä lyhyempi on käyttökelpoisempi myös muualla, mikäli tarvitaan lisäistumatilaa esimerkiksi ruokapöydän ympärillä. Penkin vierestä löytyi myös paikka korille, jossa säilyttää vauvan leluja, jotka tähän saakka ovat pyörineet ympäri lattiaa. Kaikkinensa mukava piristysruiske aulan sisustukseen jota kaipasinkin! 

Ja se Habitare arvonta! Voittajaksi satunnaisnumerogeneraattori arpoi Minna Ahosen! Sähköpostia sinulle tulossa!

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!