14.9.2016

SYKSYN KUOSEJA

Perinteinen syksyn sisustuspiristys on tietenkin muutama uusi tyyny. Marimekon uutuuskuosit ihastuttavat jälleen kerran, erityisesti tämä sinivalkoinen Kopeekka, josta on tarjolla niin vilttiä ja tyynyä kun kaitaliinaa ja patalappua. Tyynyt on kuitenkin heikkouteni, joten sellaisin ostin keittiön puusohvaa koristamaan. Luonnonvalkea, mustilla kolmioilla koristeltu, hieman rouheanpinnan omaava tyyny taas löytyi Elloksen valikoimista. Hyvä pari, johon on mukava nojailla! 


Syksyn sävyisen kauniin koivuviilutarjottimen sen sijaan hankin jo kesällä, kun pääsin viimein livenä kurkkaamaan miltä Mairen ihastuttavassa Kettukarkkishopissa näyttää. Ja ihastuttava pikkuputiikki niin ihanassa Käpylässä se onkin! Tarjotinkin on Käpylässä suunniteltu, Bombottin Sanna Pelliccionin Pirskahdus, kaunis kun mikä! 

Nämä syksyn kuosit siis sisällä, mutta entä sitten tuolla ulkona! Ovatko syksyt aina näin ihania? Vai eikö sitä vaan tajua kuinka ihastuttavaa tähän aikaan vuodesta on, kun päivät kuluvat töissä? Aurinko paistaa, mutta ei ole liian kuuma, luonto loistaa kaikissa väreissä ja metsä on täynnä herkkuja poimittavaksi! Tästä kaikesta nauttimiseen täällä ollaan kehitelty erilaisia luovia ratkaisuja, yksi päivä otimme lasten kanssa ämpärit, sitterin vauvalle ja vauvan kainaloon ja lähdimme lähimetsään puolukkaan! Hyvin toimi ja vauvakin viihtyi! Tänä vuonna syksy on vienyt sydämeni!

-Piia

2 kommenttia :

  1. Syksyssä on kyllä jotain helpottavaa ja värit luonnossa niin kauniita. Sulla on myös ihana asenne perheen touhuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä syksy on ollut säiden puolesta ihan mahtava! Tosin ihan pikkaisen voisi pian vettä ripotella, suppilovahveroista kun haaveilen! ;) Ja kiitos! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!