30.10.2015

VERKKAISET AAMUTPerjantaissa parasta on kiireetön aamu! Kohta jo kolmen kuukauden ajan perjantait ovat olleet minulle vapaapäiviä, joita olen voinut viettää osittaisen hoitovapaan kautta ja täytyy sanoa, että vaikka se palkkapussissa näkyykin, niin ihan on sen arvoista! Hektinen ja kiireinen arki on astetta helpompi yhden ylimääräisen vapaapäivän avulla. 

Erityisesti perjantaiaamut ovat olleet minulle tärkeää omaa aikaa. Työpäivinä aamut ovat kiireisiä kaikkien kiiruhtaessa töihin, kouluun ja hoitoon. Nopeuttaakseni omaa lähtöäni olen jo pitkään tehnyt niin, että syön aamupalan töissä aamun kahvitunnilla, tämän vuoksi perjantaisin on ihana panostaa omaan aamiaiseen ja nauttia siitä rauhassa lehteä lukien tai siinä sivussa muutaman silmukan neuloen.Näin myös tänä aamuna. Vaikka monta muutakin asiaa olisi tehtävälistassa, tämä pieni aamuhetki on ihana nipistää ihan vain itselle. Tänään kuulaana pakkasaamuna oli ihana sytyttää aamiaspöytään myös kynttilä ja täytyy sanoa, että ihan vähän jouluisen fiiliksen se aamuun toi... Aamu on kuitenkin jo kääntynyt päiväksi ja nyt on kiiruhdettava hakemaan nuorimmainen eskarista ja sen jälkeen kirjoittettava tänäänkin muutama sana lopputyöhön. 

Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!
-Piia 

4 kommenttia :

  1. Hei, itse olen nauttinut syksyn ajan myös osittaisen työajan tuomasta helpotuksesta. Teen kuusi tuntista päivää ja kaksi "ylimääräistä" tuntia tuntuvat ihanalta luksukselta. Ja on todellakin sen arvoista. Tsemppiä lopputyöhön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä pienikin kevennys arjessa tuntuu kokonaisuudessa isolta! Ja kiitos, viime metreillä jo ollaan! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!