25.10.2015

SYKSYN SISUSTUSLISTA

Sain Littlebigthings-blogin Tiialta haasteen luoda oma syksyn sisustuslistani. Mallia listaan löytyy myös Löytö-blogista ja vähän soveltaen tähän nyt oman listaukseni syksyn sisustushaaveista ja ajatuksista kokosin.Sisustuslehtisuosikkini, johon aina palaan on Deko. Dekon lisäksi luen säännöllisesti myös Avotakkaa sekä Koti ja keittiö-lehteä. Tällä hetkellä lukemattomien sisustuslehtien pino kasvaa kasvamistaan, mutta kunhan opiskelukiireet muutaman viikon päästä helpottuvat, aion käpertyä keskeneräisen neuletyön kanssa sohvannurkkaan ja lukea rauhassa kaikki lukematta jääneet lehdet. Siinä lehtienlukemisen lomassa aion nauttia myös yhdestä kotimme syksysuosikeistani eli takasta ja takkatulesta. Pimeässä syysillassa kynttilänvalo ja takkatulen rätinä yhdistettynä lasilliseen kuumaa juomaa, voiko muusta edes haaveilla?No toki voi! Ja haaveilen! Esimerkiksi Iittalan ihanasta Ruutu maljakosta. Näitä kaunottaria voisin hyvinkin kuvitella keräileväni, jos siis omistaisin varsin paksun lompakon. Varsinkin tämä sammaleenvihreä väri inspiroi juuri nyt. Ei olisi hullumpi valmistujaislahjanakaan... (kuva yllä: Iittala)Ja jos se lompakko ei olisi esteenä ja voisin shoppailla mitä vaan, ensimmäisenä hankintalistallani olisi piharakennus terassin kylkeen. Varsinkin näin syksyllä ylimääräiselle varastotilalle, johon saisi niin puutarhakalusteet kuin talven polttopuut, olisi varsin kova tarve. Unelmien ulkorakennuksessa olisi myös viherkatto ja eihän se haittaisi jos siihen varaston lisäksi mahtuisi myös kesäkeittiö ja erillinen ulkosauna. (kuva yllä: Daily Icon)Realistisempana hankintalistallani voisi olla Normann Copenhagenin kaunis ja käytännöllinen Block tarjoiluvaunu, jolle keksisin kodissamme useammankin sijoituspaikan. (kuva yllä: Luxo Living)Viimeisenä listallani on se jo tässä vaiheessa syksyä mieleen pikkuhiljaa hiipivä joulunfiilistely. Se ihana ajatus joulusta, jouluvaloista ja joulukoristeista, jännityksestä, piparkakkujen tuoksusta ja siitä ihasta joulutunnelmasta joka jo pian on täällä. Tällä hetkellä erilaiset vihreän sävyt ja utuinen tunnelma ovat sitä, mitä tältä joululta sisustuksen osalta haaveilen. (kuva yllä: House Doctor)

Oman syksyisen listan kokoamaan haastan Cirkus-blogin Joannan sekä Kettukarkki-blogin Mairen, tarttukaahan ihanaiset haasteeseen mikäli aikaa ja innostusta löytyy! Toki kaikki muutkin aiheesta innostuneet, ei kun listoja väsäämään! 

-Piia

6 kommenttia :

 1. Takka olisi ihana ja/tai puulämmitteinen sauna. Haaveilu on ihanaa! Mä haaveilen usein ja osaksi mielikuvat haaveillessa jo täyttää jotkut tarpeet, toisaalta joku haave taas on sellainen joka olisi pakko toteuttaa/saavuttaa malttamattomana ihan heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Materiahaaveilu on kivaa ja usein siinä haaveillessa sitten jo huomaakin pärjäävänsä hyvin ilmankin, mutta tosiaan onhan niitä mullakaikkiheti juttujakin... ;)

   Poista
 2. Voi apua miten ihana oliskin tollanen pihasauna!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana olisi, sitä seitsemää oikein odotellessa... ;)

   Poista
 3. Kiitos haasteesta, vaikka mä oon kyllä onneton vastaamaan noihin. Pitääkin ottaa asiaksi herätellä blogia taas vähän eloon. Siellä on muuten meneillään arvonta, jonka palkinto passaisi mun mielestä loistavasti teidän kotiin. Käyhän kurkkaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kanssa näiden haasteiden kanssa niin huono. Sinun instahaasteesikin odottaa vielä toteutusta! ;) Kävinkin jo kurkkaamassa arvontaa, täytyy laittaa arpa vetämään, lamppu sopisi hyvin tuohon aulan lipaston päälle! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!