18.10.2015

AULASSANo niinhän se eilinen meni  sitten huonekalujen siirtelyksi... välillä tätä sisustusintoa on ainakin puolison mielestä vähän liikaakin, mutta kun pora ja vasara pysyvät omassa kädessä, riittää näihin sisustuspuuskiin se, että joku auttaa kantamaan isoimmat tavarat ja loppu hoidetaan itse. 

Ja kyllä kannatti tälläkin kertaa vaivautua! Olohuoneen jälkeen pistettiin aula ja työhuone uuteen uskoon ja varsinkin tähän "uuteen" aulaan olen nyt todella ihastunut!  
Vaihdoimme aulassa aiemmin olleen korkean kirjahyllyn työhuoneeseen ja työhuoneessa olleen matalan ja leveämmän kaapiston siirsimme sen tilalle aulaan. Samalla myös taulut vaihtoivat paikkaa ja kettukin löysi jälleen uudelle paikalle. Johan se ennättikin olla työhuoneen seinällä melkein kuukauden päivät, korkea aikakin vaihtaa paikkaa... ;) Samalla löytyi myös sopiva paikka ihanan Marun Nuapurista-blogin arvonnasta voittamalleni Blahwi Graphicsin kauniille cone-julisteelle.

Vaikka taulujen sijoittelun kanssa joutui jo käyttämään aika paljon mielikuvitusta, tuli kokonaisuudesta minusta oikein hyvä, sen verran monia järjestyksiä tuokin seinä on jo kokenut, että reikiä löytyy pian enemmän kun ehjää seinäpintaa. Näkymä olohuoneesta kaiteen yli on nyt kauniin harmoninen ja bonusta tietenkin on myös käytännöllisyyden kannalta se, että kaapistossa säilytettävät tavarat ovat enemmän ja vähemmän päivittäisesti tarvittavia ja ovat nyt käden ulottuvilla, kun taas kirjahylly kirjoineen voikin olla vähän sivummalla.

Nyt aulassa on myös paikka tehdä kauniita asetelmia ja eilisen sisustuspäivän kruunasikin kimppu harsokukkia, jotka viimeistelivät kaapiston päällisen uuden ilmeen.Se on muuten aina tosi mielenkiintoista, miten toiset näkevät oman kotisi. Minishow-blogin Melina oli kyläilemässä viime perjantaina meillä lastensa kanssa ja kirjoitteli visiitistä omaan blogiinsa. Melina kirjoitti "Piialla on varmasti eniten tavaraa esillä mitä ehkä kenelläkään tutullani, ja siltikin kodin yleisvaikutelma on ihanan harmooninen ja rauhallinen.". Olimme erilaisista sisustustyyleistä suklaakakkulautasten äärellä jutelleet ja tuota kaapiston päällistä täytellessäni mietin, että vaikka pidän hyvinkin selkeästä ja minimalistisesta tyylistä on oma kotini kai jollakin mittapuulla jopa suhteellisen rönsyilevä. Pidän kauniista asioista ja tietystä määrästä tilpehööriä ympärilläni eli kai ne on sitten ne pienet jutut, jotka luovat minulle sitä kodikkuutta. Tosin tilpehöörin ei lukeudu esimerkiksi posliiniesineet vaan enemminkin erilaiset kipot ja kupit, kynttilät ja kukat.

Nyt kun olohuone, aula ja työhuone on sisustettu uuteen uskoon pitäisi kai sitten keksiä se seuraava kohde. Syytän tästä sisustusintoilusta syksyä, tosin mieheni mielestä kaikki on vain sijaistoimintaa lopputyön kirjoittamisen välttämiseksi, saattaahan se oikeassa olla... eli josko jatkaisin nyt vähän toisenlaisen kirjoitusprosessin merkeissä. Työhuoneen uudesta ilmeestä ja suussa sulavasta suklaakakusta ensi viikolla lisää.

Mukavaa sunnuntaita ja inspiroivaa ensi viikkoa!
-Piia

22 kommenttia :

 1. Kauniilta näyttää uusi järjestys, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! <3 On kyllä osoittautunut mitä toimivammaksi! :)

   Poista
 2. Ihanan näköistä, kaunista ja kodikasta. Niin tykkään sun tyylistä :) Mullakin olohuoneen seinä odottelee kollaasin syntymistä, mutta pitää vielä antaa asian muhia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 Miä en paljon osaa odottele, ehkä joskus pitäisi niin olisi nuo seinät vähän vähemmän reitettyjä... ;D

   Poista
 3. Toimii! Ollaan samiksii, mullakin on harsokukat tässä nenän edessä :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! <3 Täytyy kyllä sanoa, että olen itsekin harvinaisen tyytyväinen lopputulokseen!

   Poista
 5. Nyt sä sen sitten jo siirtelit! Mut sopii kyllä loistavasti!!

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! <3 Ja kiitos haasteesta, yritän tarttua siihen pian!

   Poista
 7. Kaunista <3 Mikä on tuo valkoharmaa matto tuossa aulassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Matto on Kodin1 Anno-malliston Pandora. Olen tykännyt kovasti, kaunis ja kestävä! :)

   Poista
  2. Onko tuo valkoinen osuus luonnonvalkoinen vai puhdas valkoinen? Luovuttiin jo Stockholm randista sen keltaisuuden vuoksi :/

   Poista
  3. No ei se puhtaanvalkoinen ole, mutta ei minusta keltainenkaan. Varmasti paljon vaikuttaa minkävärinen lattia alla. Meillä harmaan kivilattian päällä ja siinä toimii. Minulla ei ole Randista kokemusta niin siihen en osaa valitettavasti verrata.

   Poista
 8. Tosi kauniilta näyttää! Parasta on tilojen sisustuksen muunneltavuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henni! <3 Se on tosiaan kun sekä tilat että tavarat sopivat moneen paikkaan!

   Poista
 9. Kaunista!! Täytyykin tulla tänne toistekin inspiroitumaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!