22.9.2017

PERJANTAIT ON PARASTA

Uutta arkea on takana nyt kuukausi, aika on mennyt kuin siivillä ja niin kotona kun minulla töissä kaikki on sujunut hyvin. Toki muutos puolentoista vuoden kotona olon jälkeen on ollut suuri ja isoimmalta muutos on varmasti tuntunut minulle. Lapsille kotona on edelleen turvallinen aikuinen seuranaan ja pieninkään ei tunnu ikävöivän äiti läheskään niin paljon kun minä olen harmitellut yhteisen ajan vähyyttä. 

Juuri tuo lasten kanssa vietetyn ajan väheneminen on ollut minulle se kovin paikka, mutta pikkuhiljaa rutiitit uuteen arkeen alkavat löytyä ja enää pian se ei olekkaan uutta, vaan normi arkea ja ihan hyvä niin! Ja onneksi on perjantait, silloin tietää, että edessä on viikonloppu ja aikaa olla yhdessä. Perjantaina sopii sytyttää myös tuli takkaan ja neuloa muutama kierros jotain ihanaa ja pehmeää, istua sohvalla viltin alla ja mennä nukkumaan ilman, että tarvitsee laittaa herätyskelloa soimaan. Tämän uuden arjen myötä muistaa taas miksi perjantait on parasta!

-Piia

6 kommenttia :

 1. Perjantai on kyllä yksi parhaista päivistä! Kauniin tunnelmalliset kuvat olet ottanut. Kivaa viikonloppua 💓

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa viikonloppua sinnekin vaikka viikko tässä välissä jo ehti vierähtää! :)

   Poista
 2. Vaikka itse olen ollut kotona nyt aika monta vuotta niin kyllä sitä täälläkin aina odotetaan perjantain alkavan ja sitä, että mies on kotona pari päivää :) Onneksi pian pääsen taas itsekin nauttimaan työarjesta ja perjantain vapaudesta :) Mukavaa viikonloppua sinne! Siitä on kauan kun oon mitään tänne kommentoinu, mutta kyllä mä säännöllisesti sun kuvia käyn ihailemassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, on se perjantai aina hieno päivä, nyt taas vaan vähän eri tavalla. Ja ehkä ensi vuonna taas toisella, sillä suunnitelmissa on vuoden vaihteen jälkeen ryhtyä tekemään lyhennettyä työviikkoa ja perjantaista tulee jälleen toivottavasti vapaa päivä!
   Hienoa, että työarki kutsuu taas pian sinua! Ja kiva kun kävit kommentoimassa, ihanaa viikonloppua sinullekin! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!