9.5.2016

KESÄISEMPI OLOHUONE JA ARVONNAN VOITTAJA


Kylläpä viime viikko meni yhdessä hujauksessa ja toi samalla kesän tullessaan! Rästissä olleet pihahommat, perennapenkkien siistiminen, terassin kalustaminen, muutamien kesäkukkien hankkiminen ja grillikauden avaaminen, kaikki ovat mahtuneet viime viikkoon, joka päättyi eilen ihanaan äitienpäivään, ensimmäiseen sellaiseen kolmen lapsen äitinä!

Ulkohommien lisäksi viikkoon mahtui pientä rymsteerausta olohuoneessa kun kaipasin sinnekin jo hieman kesäisempää ilmettä. Piristystä tuli vaihtamalla sohvan ja divaanin paikkaa sekä muutamalla sisustustyynyn päivityksellä. Keskeneräisten käsitöiden (ja niitähän riittää...) sijoituspaikaksi vaihdoin vaalean korin ja olohuoneen yleisilme keveni pienellä vaivalla. Luulen, että sen kummempaa ei tarvitakaan, ikkunoista sisään tulviva valo ja vihreys hoitavat loput, varsinkin kun äitienpäivälahjaksi luvattu ikkunoiden pesu tulee hoidetuksi! 


Viime perjantaina päättyi myös ihanan House of Rymin vauvanpeiton arvonta, jonka Verhoomo Tehdas ja myymälä lahjoitti arvottavaksi. Kiitos Sannalle arvontapalkinnosta ja kiitos kaikille osallistuneille! Voittajaksi arvottiin Netteriina, onneksi olkoon!

Valitettavasti kesäinen sää taitaa tällä viikolla pikkuhiljaa väistyä sateen tieltä. Onneksi kesä on vasta aluillaan ja monta aurinkoista ja lämmintä päivää vielä edessä! Ennen sateita täytyy vielä ennättää kasvimaan kimppuun ja saada vähintäänkin perunat multaan.

Mukavaa alkanutta viikkoa!
-Piia

6 kommenttia :

 1. Kauniita kuvia ja kaunis koti - tykkään hurjasti sun (teidän) tyylistä! Minäkin nautin täällä viimeisistä auringon rippeistä. Kylmä tuuli tuntuu jo. Hyi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maru! En oikein tiedä onko minulla niin selkeää tyyliä, enemmänkin kokoelma ja kerrostuma jutuista joista tykkään? :D
   Eilen oli täälläkin jo ihan hyytävä sää, hrrr!

   Poista
 2. Oi, ihanaa, olinpa onnekas, kiitos paljon :) Laitat varmaankin minulle sähköpostia kun ehdit?

  VastaaPoista
 3. Ihanan kotoisan ja pesämäisen näköistä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!