7.11.2015

VIIMEAIKOINA


Viimeinen viikko tai ehkä jo kaksi, ovat menneet aamusta iltaan ja toisinaan myös yöhön tietokoneella istuen. Lopputyön deadline häämöttää ensi maanantaina, joten vaihtoehtoja kirjoittamiselle ei juuri ole ollut. Mutta tunnelin päässä näkyy jo kovastikin valoa. Homma alkaa olla tiivistelmiä vaille valmis ja helpotuksen tunne hiipii pikkuhiljaa mieleen. Vaikka työ itsessään onkin jo suurinpiirtein purkissa, edessä on vielä jos jonkinlaista muodollisuutta: työn esittely, kypsyysnäyte ja ties kuinka monen lomakkeen täyttöä. Vielä ei siis voi sanoa, että ohi on, mutta vähitellen uskaltaa jo ajatella tulevia. Sormet syyhyävät neulomuksien ja askartelujen pariin, enkä malttaisi odottaa, että saan pitkästä aikaa nostettua taas ompelukoneen pöydälle!Luvassa on myös muuta mukavaa. Parin viikon päästä kirppistellään jälleen täällä Jyväskylässä blogiporukalla. Blogikirppis-Jyväskylä meets TUFF! -tapahtuma järjestetään Jyväskylän Veturitalleilla lauantaina 21.11. yhdessä paikallisen kulttuuriyhdistys TUFF!in kanssa. Ravintolapäivänä pidettävässä tapahtumassa voi kirpputoriostosten lomassa nauttia tuffilaisten pitämän kahvilan herkuista sekä musiikista ja muusta mukavasta kulttuuritarjonnasta. Ja ensi viikolla ohjelmassa on useammatkin juhlat, kun meidän eskarilainen täyttää 6-vuotta!

Ja se postaus työhuoneen uudesta järjestyksestä, senkin lupaan ihan pian. Ja sen yhteydessä myös muuta mukavaa, josta kannattaa pysyä kuulolla. Pääsin nimittäin tekemään mukavan blogiyhteistyön Finarten kanssa ja työhuoneessa on jotain uutta, josta olen jo jonkin aikaa haaveillut, arvaatko mitä? ;)

-Piia

6 kommenttia :

 1. Jeeeee!!! Hyvä Piia! Pian on siis juhlan aika. Oot sen kyllä ansainnut. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru! <3 Nyt on fiilis, että juhliin olen liian väsynyt, mutta ehkä niidenkin aika vielä koittaa! :)

   Poista
 2. Hienoa, ja lykkyä loppusuoralle! Mulla on vasta tutkimusluvan teko menossa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Vielä pitäisi työn esittely hoitaa ja kypsyysnäyte kirjoittaa, sitten alkaisi olla homma kasassa, huh! Tsemppiä sinullekin koitokseen!

   Poista

Kiitos kommentistasi!