22.11.2015

KIIREETTÖMYYS

  

Kiireettömyys. Siinäpä jotain, mitä olen saanut tänä sunnuntaina pitkästä pitkästä aikaa kokea! Viime viikkoon kuului vielä opiskeluun liittyviä muodollisuuksia, pikavisiitti Otaniemeen sekä valmistautumista eiliseen blogikirppikseen. Tänään sen sijaan ohjelmassa on ollut vain ulkoilua, suklaakakkua ja ystäviä!Perjantaina olin ennättänyt siivota kirppishommien lomassa ja hakea siivouskukkia, jotka tällä kertaa olivat havuja, vahakukkia sekä harsokukkaa. Jouluvaloja on viritelty ympäri kotia ja lahjapajakin on hiljalleen käynnistelty. Kun viikonloppuna vielä saimme Keski- Suomeen myös ensilumen, on fiilis ollut mitä mainion! Olo onkin juuri nyt kiitollinen ja onnellinen kun iso urakka on tullut päätökseen, edessä on joulukuu ja joulu sekä paljon lisää näitä kiireettömiä hetkiä. Tästä on hyvä aloittaa taas uusi viikko!

-Piia

10 kommenttia :

 1. Ihania kuvia Piia. Ja nautihan kiireettömyydestä :)

  VastaaPoista
 2. Niin kaunista teillä <3 Kyllä välittyy kiireettömyys noista kuvista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa! Kiirettömyys tuntuu juuri nyt niin hyvälle!

   Poista
 3. Todella kauniita kuvia, kauniista kodistanne!

  VastaaPoista
 4. Se on kyllä hieno tunne kun saa jonkun ison projektin rutistettua päätökseen. Olo voi olla jopa tyhjä. Lunta kaivattaisi tännekin, jos se joulufiilis tulisi sen myötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on vielä itselläkin sisäistettävänä, että nyt se urakka on oikeasti ohi, ehkä sen jossain vaiheessa tajuaa! Onneksi muu elämä pitää edelleen kuitenkin sopivan kiireisenä! ;) Ja lumi on meilläkin enää muisto vaan :(

   Poista
 5. Oi, kun on kaunista teillä! :) Neulomisjuttujakin bongasin tuosta yhdestä kuvasta. :) Neulominen on kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vivi! :) Ihanaa on, että nyt on aikaa taas myös neuloa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!