4.1.2018

RIISUTTUA JA RAIKASTA

 
Kaipaan joulun jälkeen kotiin selkeyttä ja raikkautta. Maltoin joulukuusen ja joulukoristeiden kanssa tällä kertaa normaalia pidempää, mutta kyllä ne heti uudenvuodenpäivän tultua saivat väistyä kaappiin odottelemaan taas seuraavat yksitoista kuukautta. Koti saa nyt hetken olla riisuttu kaikesta ylimääräisestä ja uusi sisustusvuosi saa alkaa puhtaalta pöydältä.


  Tämän pienen suvantovaiheen jälkeen kevättä kohti mentäessä sisustusinspiraatio valtaa taas ihan uudella tavalla ja pikkuhiljaa kipot ja kupit löytävät taas uuden paikan, tyynyt siirtyvät huoneesta toiseen ja maljakkoon laitetaan uutta vihreää. 

Sisustushaaveita uudelle vuodelle kypsyttelen kuitenkin pikkuhiljaa. Kun viime vuosi käynnistyi remontilla, nyt olen aloittanut askartelemalla pienempien keskeneräisten projektien parissa. Fiilis uudesta vuodesta on hyvä ja jotenkin levollinen, katsellaan rauhassa mitä tuleman pitää!

-Piia

2 kommenttia :

 1. Samanmoiset fiilikset! Olisin heivannut kuusen heti uudenvuoden vaihteessa, mutta joululomalle rantautuneen ja tunnelmoivan esikon toiveesta kuusi sai vielä armonaikaa näihin tammikuun alkupäiviin. Vaan nyt nautin sitäkin enemmän, kun pesänen on pelkistetyssä kuosissa:)
  Kauniita tammikuun hetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika aikansa kutakin! Nyt sitten nautitaan ihan vaan talvesta! Mukavia tammikuun päiviä sinullekin! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!