4.11.2017

YLLYTYSHULLU KAULAHUIVITEHTAILIJA


 
Kaulahuivitehtaalta terve! Täällä on viime viikkoina puikoilla ollut lähes yksinomaan kaulahuiveja. Ja miksikö, no sen vuoksi, että olen sellaista helposti innostuvaa sorttia ja helposti huokuteltavissa mukaan kaikkeen kivaan, vähän sellainen yllytyshullu siis. Tällä kertaa se kiva tarkoittaa joulumyyjäisiä, johon yksi ihana  ystävä huokutteli seuraksi ja minähän suostuin.

Eihän siinä juurikaan järkeä ole, että yrittää ehtiä jotain myyjäismyytävää neuloa ja askarrella kaiken muun arjen keskellä, mutta toisaalta, eihän sitä aina kivoissa jutuissa tarvitsekkaan olla! Niinpä olen yrittänyt muutaman silmukan neuloa aina kun siihen on sopiva hetki löytynyt. Ja toki neulomuksien lisäksi jotain muutakin aika kivaa on myytäväksi suunnitteilla.


Joulukuussa on sitten tarkoitus suunnata kaulahuivilastin kanssa Nurmijärvelle ja  Ahjolan joulumyyjäisiin. Sitä ennen joulumyyjäistunnelmaa täytyy käydä fiilistelemässä  Parolan aseman joulumarkkinoilla, jonne sinnekin lupauduin  korttikauppialle assariksi.

Onneksi omaan erinomaisen organisoitikyvyn ja pärjään vähillä yöunilla, ilman näitä tämä yllytyshulluus voisi olla vieläkin huonompi luonteenpiirre, sillä eihän tämä myyjäishomma tietenkään ole ainoa jouluinen juttu jossa olen mukana... Joulufiiliskäyrä on jo aika hyvässä nousussa, vaikka vasta hetki sitten marraskuulle käännyttiin!

-Piia

8 kommenttia :

 1. Kivannäköisiä tupsuhuiveja:-)

  VastaaPoista
 2. Kivoja! Neuloitko ihan suoran huivin ja sitten päihin tupsut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! Ja kyllä vaan, ihan suorapötkö ja tupsut päähän! :)

   Poista
 3. Kauniita huiveja! Oikein mukavia myyjäisiä ja jouluvalmisteluja sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! :) Näissä hommissa pääsee joulumielelle jo hyvissä ajoin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!