12.11.2017

PUKUHUONEEN KAUTTA

  Meidän perhe on kova saunomaan, varsinkin lapset isoimmasta pienimpään kävisivät saunassa vaikka joka päivä! Yksi ratkaisu, joka vielä näin seitsemän vuotta rakentamisen jälkeenkin ilahduttaa erityisen paljon on kodistamme löytyvä erillinen pukuhuone. Kun kodinhoitohuone on yleensä kaaoksen vallassa, on mukava, että saunaan mennään tilan kautta, joka pääasiassa on astetta siistimmässä kunnossa.

Ratian arkut ovat alunperin olleet pukuhuoneessa vierekkäin penkkinä, mutta jossain vaiheessa nostin ne päällekäin vaunujen tieltä ja ovat sitten jääneet niille sijoilleen laskutasoksi vaikkei vaunuja tuolla enää säilytetäkään. Dots-naulakot jäivät tuolloin vähän hassulle paikalle, mutta tuovat tuohon mustaan seinään niin kivaa kontrastia, että poiskaan en niitä halua ottaa. Ja saahan niihin ripusteltua kaikkea kivaa katseltavaa.

Aulaan hankkimani pieni  penkki löytyy sekin nykyisin pukuhuoneesta. Joka paikkaan kiipeävän taaperon kanssa sen pitäminen kaiteen vieressä aulassa kävi vähän turhan vaaralliseksi, mutta onneksi se sopii tuohonkin oikein mainiosti. Tuo simppeli penkki on juuri semmoinen huonekalu josta erityisesti pidän eli sellainen joka sopii kodissa useampaankin paikkaan.


Pukuhuoneeseen pääsee sekä kodinhoitohuoneen että aikuisten makuhuoneen kautta. Kun makuuhuoneemme ennen sijaitsi toisella puolella taloa, on nykyinen makuuhuoneen paikka pesutilojen vieressä osoittautunut todella hyväksi ratkaisuksi,  se on sitä kuuluisaa arjen luksusta! Voin vilpittömästi suositella erillistä pukuhuonetta ja makuuhuonetta pesutilojen vieressä jokaiselle omaa taloa suunnittelevalle.

Pukuhuoneen kautta on tänäänkin kuljettu saunaan kun sateisen isänpäivämetsäretken jälkeen jokainen kaipasi lämpimään. Ulkoilua, päiväsauna ja hyvää ruokaa on ollut mitä mainion resepti tälle isänpäivälle!

-Piia

2 kommenttia :

  1. Hei, olisi kiva nähdä millainen pohjapiirrustus teidän talossa on? Tuo erillinen pukuhuone olisi kyllä kiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistetäänpä harkintaan, jos pohjasta joskus joku postaus tulisi:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!