19.11.2017

MYYNNISSÄ MYYJÄISISSÄ

  Viikon päästä lauantaina  Parolan Asemalla vietetään joulumyyjäisiä ja kuten aikaisemmin  kerroin, yksi ihana korttitehtailija pyysi minut sinne matkaansa. Näille joulumarkkinoille olen haaveillut aikaisempinakin vuosina meneväni, mutta aina on jotain muuta sattunut samalle päivälle, onneksi ei tänä vuonna! 

 Ystävän kauniiden korttien lisäksi päätimme askarrella yhdessä myytäväksi jotain muutakin ja ensi lauantaina pienestä myyntipöydästämme löytyy muun muassa perjantaisen kranssipajan tuotoksia sekä paperista ommeltuja säilytyspussukoita. 



Kransseja löytyy useammassa eri koossa, ovat sellaisia rennolla kädellä mutta suurella rakkaudella tehtyjä yksilöitä ja aikasta kauniita ainakin minusta! Myös paperisia säilystyspussukoita on eri kokoisia ja värisiä. Ovat kestäviä ja pestäviä ja juuri niitä, joille löytyy kotonta monta eri käyttötarkoitusta.



Myyjäiset alkavat lauantaina 25.11. kello 11 ja ovet ovat auki kello 16 saakka, lisäinfoa löytyy tapahtuman  facebook-sivuilta. Niin ja mikäli tunnelman nauttimisen lisäksi haluaa tehdä niitä jouluisia ostoksia, muista varata käteistä mukaan. Toivottavasti nähdään lauantaina!

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!