26.10.2017

PIENIÄ OSTOKSIA

 
  Olin tiistaina toista kertaa ihanan  @sisustushattaran sisustuskotikutsuilla  Melinan luona. Nämä sisustuskutsut ovat aivan loistava konsepti, joka tuo sisustuskaupan konkreettisesti asiakkaiden luokse. Mikäpä sen mukavampaa kun hypistellä erilaisia ihastuttavia sisustustavaroita samalla kun voi viettää iltaa ystävien seurassa!

Toki tässä on se vaara, että tyhjin käsin näin mukavilta kutsuilta on vaikea lähteä ja jotain pientä tälläkin kerralla tarttui mukaan. Koska kynttilänjalat kuuluvat tyynyjen ja keittiöpyyhkeiden kera siihen joukkoon, että niitä ei voi koskaan olla liikaa, ostin pienen ja sievän heksagonin mallisen kynttilänjalan. Toinen kotiin tuotavista oli iso betonia muistuttava vati, joka on todellisuudessa kierrätysmateriaalista valmistettu. Vati on paitsi kaunis, se oli myös hyvin edullinen, hintaa oli alle kaksikymppiä.


Kyllähän näistä molemmista ostoksestani vähän sellainen jouluinen fiilis jo mieleen hiipi. Koitan malttaa asian suhteen vielä hetken mieleni, tosin tänään satanut lumipeite ei hirveästi asiaa auta. Ja alle kaksi kuukauttahan siihen enää on...

-Piia

4 kommenttia :

 1. Olen yrittänyt metsästää hyvää konseptia, jotta voisin järkätä kotikutsut. Tämä näyttää nyt hyvälle! Harmillisesti hattaran sivut eivät olekaan auki, joten en tiedä järjestävätkö he Varsinais-Suomessa kutsuja... muutkin järjestämiseen liittyvät ohjeistukset kiinnostavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä mainio konsepti, tavarat ovat heti saatavilla ja kaupan pitäjä on mitä ihanin tyyppi! <3 Kuten Melina jo ehti kirjoittaa, niin laita ihmeessä viestiä Senjalle vaikka Instagramin kautta ja kysy onnistuisiko kutsut myös siellä päin, luulen että onnistuu! :)

   Poista
 2. Kannattaa rohkeasti ottaa Sisustus Hattaraan yhteyttä vaikka facebookissa tai instagramissa. Senja pitää kutsuja ympäri Suomea, ja kotisivuille on vain päivittymässä verkkokauppa, niin varmaan siksi takkuavat :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!