2.10.2017

KYNTTILÄT ESIIN

Illat alkavat olla jo kovin pimeitä ja viikonloppuna tuli kova hoppu kaivaa enemmän kynttilöitä esiin. Olohuoneen ruokapöytää on kevään ja kesän ajan koristanut iso maljakko vaihtelevilla kukilla, mutta nyt siirsin maljakon ainakin toistaiseksi sivuun ja keräsin pöydälle sekalaisen lajitelman erilaisia kynttilänjalkoja.

Vaikka yleensä kaipaan joka nurkkaan tai asetelmaan jotain vihreää, tämä värittömyys puhuttelee tällä hetkellä kovasti ja tuo valkeiden kynttilänjalkojen ja muutaman maljakon ryhmä tuntuu juuri nyt ihanan raikkaalta ja pelkistetyltä. Toki muualta olohuoneesta edelleen vihreää ja vähän väriäkin löytyy, mutta simppeli asetelma pöydällä tuo mukavasti vaihtelua koko tilan ilmeeseen.


Kauniista kynttilänjaloista koottu asetelma toimii minusta oikein hyvin myös ilman että kynttilöissä palaa tuli. Eikä joka kerta tarvitse laittaa kaikkia kynttilöitä palamaan, liekki muutamassa tuo jo mukavaa tunnelmaa syysiltaan. Yleensä kynttilät palavat viikonloppuisin, mutta tänä syksynä yritän muistaa kaunistaa myös arki-iltoja kynttilän valolla, aloitin jo tänään.

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!