5.10.2017

AJATUKSIA AULASTA

 
Aulan kaapin päällinen, tuo alati muuttuvien asetelmien alttari. Viime viikonloppuna kasasin siihen taas uuden sekalaisen setin kippoa ja kuppia ja onpa tuo tauluseinäkin tässä jossain vaiheessa taas asettunut uusiin uomiin.

Aula on nähnyt enemmän tauluasetelmia, huonekaluja ja asetelmia kun mikään muu tila kodissamme. Viime aikoina olen päätynyt sen kanssa tilanteeseen, että jotain isompaa muutosta olisi nyt tarvis tehdä.Olen sen ennenkin maininnut, että seinässä taulujen alla taitaa olla enemmän reikiä kun ehjää seinää, joten taulujen paikkoja ei enää juuri muutella. Toisaalta seinällä on nähty jo niin monta tauluasetelmaa, että olisipa virkistävää nähdä se välillä paljaana. 

Ja seinän väri, vaikka se aikalailla tällä hetkellä trendikästä greigeä vähän valosta riippuen muistuttaakin, olen itse siihen seitsemässä vuodessa jo aika kyllästynyt. Valkoisena en seinää näe, mutta ehkä joku vähän freesimpi väri olisi nyt paikallaan. Uusi mattokin tilaan tarvittaisiin. Ja kaappi, jotain kevyempää senkin osalta haluaisin, ehkä vain osa tuosta nykyisestä ja seinälle nostettuna.


 
Monenlaisia ajatuksia aulasta siis juuri nyt mielessä. Vähän täytyy mietteitä vielä makustella ja tuota puolisoa maalitelan varteen houkutella, mutta josko vaikka jouluksi jotain uutta saisi. Hyvät ideat säilytyskalusteesta ja seinänväristä otetaan ilolla vastaan!

-Piia

4 kommenttia :

 1. Tosi kaunis asetelma! Minusta tuo seinän väri on aivan ihana, mutta ymmärrän, että monen vuoden jälkeen kaipaa vaihtelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi!<3 Omissa silmissä kaikki näyttää aina erilaiselta kun sitä päivittäin katselee ja varsinkin siinä vaiheessa kun kyllästyminen iskee, pitäisi muutosta saada heti! Maalarin suostuttelu tosin edelleen kesken... ;)

   Poista
 2. Kauniita sävyjä! Odotamme mielenkiinnolla uusia suunnitelmia, vaikka omaan silmään näyttää juuri nyt lähes täydelliseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Milla! <3 Haudotaan vielä suunnitelmia jos joku kuningasidea tässä syntyisi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!