11.10.2017

KAHDET IHANAT

Ostin kesällä ehkä maailman kauneimman lankakerän, ranskalaisen La Fee Filin ihanan vaaleanpunasävyisen herkkukakun. Lanka itsessään oli sekin aika herkkua, käsinvärjättyä liukuväristä nylonilla vahvistettua merinovillasukkalankaa, kauniisti kiiltävää ja ihanaa neulottavaa.

Ja siinä me nyt sitten pienimmäisen kanssa nökötetään portailla ihanissa villasukissa, jotka tuosta kerästä syntyi. Ihan tuommoiset perukset, mutta muuten puhdasta luksusta!



Olen jo jonkin aikaa jemmannut omiani kaapissa kun ei millään raaskisi käyttää, voisi vain hypistellä. Mutta nyt kun ovat kuviin ikuistettu, niin voi sitten laittaa jalkaan kunnes kuluvat puhki. Pienemmät eivät taida puhki asti ehtiä ennen kuin pieneksi jäävät, niin kovaa vauhtia tuo pian puolitoistavuotias kasvaa, mutta siihen saakka me tytöt kuljemme näissä keijulankaisissa ihanuuksissa.

-Piia

10 kommenttia :

  1. Oi miten ihanat sukat, suloisen väriset♥ Varmasti pehmoisen lämpöiset:) Mukavaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ovat kyllä pehmeät ja lämpimät! Mukavaa syksyä myös sinulle! :)

      Poista
  2. Ihanat sukat <3 Iski nyt minuunkin neulomisvimma pitkästä aikaa :D Pysyvätkö nuo hyvin (valumatta) jalassa, kun ei ole nilkan kohdalla joustinneuletta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä minulla pysyvät, en yleensäkään tee joustinneuletta nilkkaan, muutaman silmukan varressa kaventamalla saa pysymään paremmin.

      Poista
  3. Ihanan väriset! Saako tuota lankaa ostettua jostain ihan täältä Suomesta? :)
    -PäiviH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on kyllä aivan ihana! Ainakin Titityy on myynyt tätä lankaa, kannattaa kurkata heidän verkkosivut että vieläkö löytyy valikoimista.

      Poista

Kiitos kommentistasi!