19.2.2017

KIRSIKANKUKKIA

Ostin reilu viikko sitten kauppareissun yhteydessä Prismasta ison nipun kirsikanoksia. Suhtauduin vähän skeptisesti, että näinköhän tuosta alle neljän euron kimpusta on mihinkään. Halpa hinta ja iso määrä, riittivät kahteen maljakkoon, huokuttelivat kuitenkin niin paljon, että ostoskärryyn päätyivät. Ja turhaan olin skeptinen, sillä niin ne nyt vaan kukkivat! 


Kirsikankukat ovat ihanan pieniä ja hentoisia, vähän kuin ne lumihiutaleet, joita eilen ja tänään tipahteli taivaalta hurja määrä! Alkuviikon säässä moni muukin taisi tuntea jo kevääntuoksua, mutta ei tuo lumikaan haittaa, varsinkin kun hiihtolomakin on lapsilla vielä edessä. Ja kyllä se kevätkin vielä joutuu ja sisälle vähän aikaisemmin vaikka sitten näiden kirsikankukkien mukana!

Suloista sunnuntai-iltaa!
-Piia

6 kommenttia :

  1. Oih, täytyypä pitää silmät auki kauppareissulla, jos oksia löytyisi omastakin marketista. Kauniita todellakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkakaupassa yksittäiset oksat saattavat olla melkein neljän euron hintaisia, joten nämä eivät kyllä olleet hinnalla pilattu. Toivottavasti osuu sinullakin kohdalle! :)

      Poista
  2. On ne kauniita....itse heitin tänään jo omani pois, kun olivat "ylikukkineita"..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä nippu tuntuu olevan vähän eriaikaista, osa jo ylikukkineen puolella, osassa vasta pienet silmut. Iloa siis vielä pitkään! :)

      Poista
  3. Hei,
    Päädyin jostain äsken selaamaan blogiasi syyskuulta 2015 (!?) ja kuvissa pilkisti ihana keraaminen mittakannu. Mistä semmosia löytää, se on hurmaava!
    Keskiviikkoterkuin,
    Maija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tarkoitit valkoista pientä kannua, niin se on House Doctorin. Paikallisesta Sokoksesta olen aikanani ostanut. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!