1.2.2017

HEI VAAN HELMIKUU

Tammikuu jäi taakse ja sen mukana päättyi myös minun äitiyslomani. Helmikuu ei kuitenkaan tarkoita töihin paluuta, vaan onnekseni saan olla vielä kotona vauvan kanssa. Ja mikäpä sen ihanampaa kun päivät pitenevät, valo lisääntyy, saa päivittäin ihmetellä pienen ihmisen uusia taitoja ja nauttia kotona olosta! 

Olohuoneessa vallitsee tällä hetkellä vähän samanlainen fiilis kun itselläkin on, sellainen seesteinen ja rento. Tunnelma on juuri sopiva sohvalla löhöilyyn ja kevään odotteluun. Ihan vähän keväisempää löytyy myös kukkamaljakoista. Lähes koko talven maljakoissa on ollut erilaisia eukalyptuksenoksia, mutta nyt kukkakaupasta tarttui matkaan jotain muuta, vähän hennompaa ja kevyempää. Tuon keltaisen palleron nimeä en tietenkään muista, minusta se on hauskan näköinen, kuten on myös siro afrikanlilja. Molemmat ovat todella pitkäikäisiä leikkokukkia ja kauniita ihan yksittäisinä oksina.


  Olohuoneen tunnelmaan vaikuttavat myös makuuhuoneen uudet tummat seinät, jotka luovat  hyvää kontrastia olohuoneen vaaleisiin sävyihin. Hauska huomata, miten yhden huoneen muutos vaikuttaa myös naapurihuoneeseen, tuntuu melkein, että olohuoneessakin olisi remontoitu!

Kun viime viikkoiset flunssatkaan eivät nekään enää vaivaa, voi helmikuu alkaa hyvällä ja aurinkoisella mielellä! Toivottavasti myös sinulla!

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!