31.1.2016

THE VILLASUKATEnpä usko, että ainakaan kovin moni käsityöblogeja tai instagrammia aktiivisesti seuraava on voinut välttyä tämän tammikuun villasukkatapaukselta, jonka ihana Tiina sai aikaan #muitaihaniatalvisukat mysteerineulomukanavillasukat-tempauksellaan! 

Ihanan inspiroivaa ja sopivasti jännittävää neuloa vähän kerrallaan ja odottaa miltä lopputulos näyttää! Ja ihanaltahan ne näyttävät, tuloksena todella kauniit villasukat!Minulla oli tarkoitus neuloa sukat itselleni, mutta niin kuitenkin kävi, että kauniit uudet sukat saikin tyttäreni. Koska minulla on aika löysä käsiala, valitsin ohuen langan ja vähän alkuperäistä ohjetta ohemmat puikot, tässä tapauksessa kävi kuitenkin niin, että varsi oli vähän liian tiukka näihin sääriin. Tätä oli aluksi vähän vaikea sulattaa ja kantapäät tulikin neulottua yhteensä kolme kertaa, ennen kuin tunnustin tosiasian, että eivät ne minulle mahdu ja vielä pienemmässäkin koossa ensin värillä, johon en ollut tyytyväinen. 

Tapaani tyypillisesti, sovelsin ohjetta hieman ja kantapään tein perinteiseen tapaan ohjeen tiimalasikantapäästä poiketen. Jätin myös kärjestä yhden kuvion pois, jotta sukasta tulisi sopiva tyttären jalkaan.Mutta arvaattekos mitä minulla on nyt puikoilla? No #muitaihanattalvisukat itselleni! Tosin naureskelin jo, että näistä tulee sitten varmaan ihan jätti-isot ja miehelleni sopivat! Saas nähdä kuinka nyt käy! Ja iso kiitos vielä Tiinalle  mukavasta sukkaprojektista, näitä lisää! 

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja huomenna alkaavaa helmikuuta! Jälleen yhtä askelta lähempänä kevättä!

-Piia

10 kommenttia :

 1. Aivan ihanat! <3 Hauska oli seurata projektia vaikka ei pystynytkään ite osallistumaan :) Mun suurimmaks saavutukseks jäänee se toissajouluksi valmistunut nukenpeitto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä ylisöpöt! <3 No mutta monesta nukenpeitosta saa vaikka viltin, ei kun puikot vaan huiskimaan! :D

   Poista
 2. Kauniit sukat tuli! Mäkin mietin, että pitäisikö neuloa toiset. Omiini tuli aika räväkät värit, kun käytin jämälankoja. Voisin tehdä toiset lempiväreistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun toiset valmistuivat eilen illalla, aika isoilta näyttävät, saa nähdä miten käy viimeistelyn jälkeen vai saako mieheni kauniin vaaleanpunasävyiset sukat! ;D

   Poista
 3. Suloiset. Ajattelin ottaa ohjeen käyttöön, kun liityin lankapaastoon, joka alkaa huomenna. Siinä saa menemään jämiä kivasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvin saa näihin tosiaan jämiä menemään, hyvä tapa paastota! :)

   Poista
 4. Voi miten kauniit värit olet valinnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Tykkään itse erityisesti tuosta roosan ja sinisen yhdistelmästä.

   Poista
 5. Onpa ne hienot! Ihan värit<3 Omat talvisukkani ovat vielä kesken, mutta eivätköhän valmistu huomenna tai viimeistään tiistaina:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Täytyy tulla sinun sukat kurkkaamaan! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!