24.1.2016

PIENTÄ PUUHASTELUASiirsimme joululoman aikoihin pojan huoneesta Ikean Malm-laatikoston vauvan tavaroita varten makuuhuoneeseemme kuten aiemmin jo kirjoittelinkin. Laatikoston ylälaatikon reunaa oli pojan huoneessa koristanut mustat kolmiot, jotka olivat jo vähän rispaantuneita ja näin ollen ne piti poistaa. Poiston yhteydessä eivät lähteneet kuitenkaan ainoastaan koristeet, vaan myös maalipinta niiden alta, joten jotain oli keksittävä. Avuksi siis dx-fix ja uuttaa kuvioita pintaan. Ajattelin ensin jotain säännöllistä, mutta epäsäännöllinen kaarikuviointi vei kuitenkin voiton. Tuskailin myös yläreunan epätasaisuuden kanssa, suoraa kun on niin kovin vaikea leikata, mutta se ratkesi, kun taitoin dc-fixin reunan päälle, kaikkinensa siitä tuli oikein hauska ja edelleen ihan toimiva laatikosto.

Ja onpa noita pieniä ja ihania vaatteita tuonne laatikostoon kertynyt jo pikkuhiljaa enemmän ja enemmän. Mutta kuinka paljon niitä nyt sitten oikein tarvitsee? Apua! En muista enää yhtään miten paljon pienimpiä vaatteita todellisuudessa on järkevä hankkia ja kuinka kauan ne oikein mahtuvat. No ehkä se tässä kevään myötä selviää ja hyviä vinkkejä otetaan ilolla vastaan!Käsityörintamallakin iso osa työn alla olevista on juuri nyt luonnollisesti vauvajuttuja. Vähän kirjailua, paljon ommeltavaa ja vielä enemmän suunnitelmia, jotka haluisin toteuttaa. Erityisen iloinen olen, että pääsen päällystämään tyttären aikaisen äitiyspakkauksen makuupussin. Olen hienoja makuupussin tuunauksia blogeissa aina kaihoilla katsonut enkä uskonut, että hommaan meillä olisi enää tarvetta, joten nyt sitäkin suuremmalla ilolla Marimekkoa makuupussin päälle! Katsotaan jaksaisiko sen projektin vielä sunnuntai-illan ratoksi aloittaa vai viekö sohva sittenkin voiton...

-Piia

2 kommenttia :

  1. Mä en voi kuin kahdehtia tuota sun näppäryyttä :) Missähän jonossa (no ruoka- tietysti) mä olin kun näppäryyttä jaettiin?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!