4.7.2015

KESÄLOMALLA

 

Kesä ja loma, mikä ihana sanapari! Tänä vuonna kesäloma tuntuu erityisen hyvältä, kun edessä on yhtämittainen neljän viikon loma ja elokuussakin vielä yksi viikko ekstraa päälle. Kaksi edellistä kesääni ovat menneet enemmän ja vähemmän töiden merkeissä Jyväskylän viimevuotisiin Asuntomessuihin liittyen ja lomat ja vapaapäivät ovat olleet pätkiä siellä täällä. Olenkin huomannut, että tätä pitempää yhtenäistä lomajaksoa on jotenkin vaikea taas sisäistää ja kun muutamaan viikonloppuun on jo sovittu jotain pientä ohjelmaa meinaa tulla fiilis, että koko loma on jo pidetty! Miksiköhän se onkin, että sitä loman loppumista miettii jo ennen kuin loma on edes alkanut, enkä taida olla ainoa?
 

 
 
Tänä vuonna lomasuunnitelmia tehdessä olen yrittänyt pitää kalenterin mahdollisimman tyhjänä ja olla suunnittelematta! Tämä on minulle jokseenkin luonteenvastaista, mutta jotenkuten olen tässä onnistunut. Muutamia pieniä kesälomareissuja on tietenkin jo etukäteen pitänyt sopia, mutta pääasiallisesti yritetään mennä fiiliksen mukaan ja ennen kaikkea keskittyä rentoutumiseen, olemiseen ja perheen kanssa yhdessä olosta nauttimiseen! Ja mikä parasta, pitkiin ja hitaisiin aamuihin ilman herätyskelloa!

-Piia

8 kommenttia :

 1. Mulla outo haikeus ollut kun viime vuonna tähän aikaan oli messuhommat alkamassa ja tämä kelikin on niin samanlainen kuin viime vuonna :) Hullua että siitäkin rupeamasta on jo vuosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu tosiaan, että siitä olisi jo kauemmin! Täytyy kyllä sanoa, että itse en haikaile nyt muuta kun niitä viime kesän helteitä! ;)

   Poista
 2. Ihana tämä sinun uusi blogi! Kiva, että jatkoit täällä blogimaailman puolella Piipadoon jälkeenkin. Tykkäsin hurjasti sun ja Paulan blogista, vaikka käsitöissä olen itse melko surkea - keskityinkin lähinnä teidän juttujen ihailuun. :)

  Nautinnollista kesälomaa! Toivotaan, että aurinkoa ja lämpöä riittäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maru! <3 Ihanaa kesää sullekin, nyt vaan jostain sitä aurinkoa! Ja lämpöä! Äkkiä!

   Poista
 3. Itselläni oli viime kesänä eka, pitkä kesäloma 6 vuoteen! Outoa oli. No nyt lomailenkin mammalomalla viiiieeeelä pidempään ja on kyllä aikasta mukavaa :) Ihanaa lomaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vaan on onni kun saa ja voi lomailla oikein kunnon rupeaman! Nyt jo vajaan viikon jälkeen tuntuu, että olisi ollut lomalla jo vaikka kuinka ja kauan ja vielä on monta viikkoa edessä, niin huippua! :) Ihanaa lomaa sinullekin! <3

   Poista
 4. Ihana tämä uusi blogisi! Ja nuo lakanat, mistä ne ovat kotoisin?
  Oikein mukavaa kesälomaa sinulle ja perheellesi!
  -Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Lakanat ovat Kodin1 Anno-mallistosta, olivat kesäalessa, 15 €/pari, ei paha hinta! Mukavaa kesää sinullekin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!