Kanttarellit, nuo kullankeltaiset ihanuudet, jotka tähän aikaan vuodesta niille salaisille sienipaikoille taas ilmaantuvat, voiko mitään maistuvampaa olla! Kanttarellit ovat ehdottomasti lempisieneni ja mielestäni ne ovat parhaimmillaan yksinkertaisesti voin ja sipulin kera paistettuina.
Rapeaksi paahdettu paahtoleipä ja päälle läjä kanttarelleja ja väriksi vielä ruohosipulia omalta kasvimaalta. Kyllä kelpaa! Itse voisin syödä tätä herkkua vaikka koko kesän, joten metsään on taas pian mentävä.
-Piia
Herkullisen näköistä:) Blogissani olisi sinulle haaste. Kiitos inspiroivasta blogista.
VastaaPoistaKiitos Villainen! Ja kiitos haasteesta! Ne eivät oikein ole vahvuuteni, mutta katsotaan jos jossain vaiheessa ennättäisin siihen tarttua! :)
PoistaAh ja nam! Tänään juurikin syötiin kanttarellirisottoa, mutta torintädin poimimista kanttarelleista, kun en kyllä ikinä koskaan löydä niitä! Pitäis periä jonkun sienimummon tiedot niistä sienisalapaikoista!
VastaaPoistaOi, kanttarellirisottokin olisi niin herkkua! Täytynee lähteä nenä maassa metsään möyrimään! :D Mulla on tiedossa kaksi paikkaa, yksi kodin lähellä ja yksi maalla, mutta ei niistä paljoa irtoa, jonkun mummon tiedot ois kyllä enemmän kuin tarpeen! :D
Poista