20.7.2017

YLLÄTYSBOKSI-PIKNIK

  Yhteistyössä  BestBitesin kanssa

Olen kevään ja kesän aikana päässyt tutustumaan uuteen suomalaiseen konseptiin, jossa noin kuukauden välein kotiin toimitetaan yllätysruokaboksi*. Yllätysruokaboksi on kirkkonummelaisen perheyrityksen BestBitesin tuote, jonka idea on tarjota kotitalouksille helppo ja edullinen tapa tutustua uusiin elintarvikkeisiin valmiiksi kootun tuotepaketin kautta. 

Ekologisuus, Reilu Kauppa ja luomu ovat BestBitesboksin tuotteita yhdistäviä tekijöitä. BestBites yllätyslaatikko sisältää noin 10-15 tuotetta, jotka kaikki ovat ns. kuivakaappitavaraa eivätkä vaadi kylmäsäilytystä ja näin ollen laatikon toimittaminen onnistuu kätevästi SmartPost-pakettina.  

Yksi ruokaboksin hauskimpia juttuja on ollut sisällön yllätyksellisyys! Laatikon sisältö paljastuu vasta paketin saapuessa ja meillä sekä aikuiset että lapset ovat jännänneet joka kerta laatikkoa avataessa, että mitä sieltä tällä kertaa löytyy. Ja kertaakaan emme ole joutuneet pettymään! Yllätysboksi on tarjonnut mielenkiintoisia tuotteita, joita olemme porukalla maistelleet ja laittaneet ruuaksi sekä ottaneet myöhemmin osaksi perheemme ruoka-arkea.


Ruokaboksit rakentuvat vaihtuvan teeman ympärille ja kesä-heinäkuun teemana on "Kuplivat kesäjuhlat". Teeman mukaisesti kokosin piknikin omalle takapihalle ja pidimme siellä omat pienet kesäjuhlat! 

Ruokaisa salaatti syntyi papupastan ympärille ja lisukkeeksi leivoin kaurapala-aineksista herkullisia sämpylöitä. Naposteltavana oli sekä juuressipsejä että hummuksella ja kurkkuviipaleella päällystettyjä kauralastuja.


Jälkiruokana söimme mansikka-banaani vartaita. Banaanit olin paistanut laatikossa mukana tulleen reseptin mukaan kanelissa, jota myös laatikosta löytyi. Ehdottomasti suosittelemisen arvoinen yhdistelmä, joka ei huonontunut yhtään pienestä suklaakuorrutuksesta!

Ja niitä kuplivia juomia! Ruokajuomana toimi minttumahlasta ja kivennäisvedestä sekä mintunlehdistä koottu raikas juoma. Jälkiruuan kaveriksi puolestaan syntyi kombuchasta ja vissystä tehty ihana mocktail, jonka kruunasi puolukat ja rosmariinin oksa, nam!

Mikäli omaan keittiöön haluaa uusia makuja testattavaksi, voin lämpimästi suositella testaamaan BestBites boksia. Eikä boksi ole yhtään hullumpi lahjaidea, hauska, eettinen ja ekologinen tapa muistaa ystävä! Kaikkinensa mukava konsepti, joka tuo yllätyksellisyyttä ja iloa keittiöön!

-Piia

* yllätysruokaboksi saatu BestBitesilta

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!