18.6.2017

PIPOJA JA VILLASUKKIA ENSIKODIN VAUVOILLE

Kun Kerttu  kirjoitti vuoden vaihteessa halustaan tehdä hyväntekeväisyyttä  Keski-Suomen ensi- ja turvakotiin laitoin hänelle pian tämän jälkeen viestiä, että osallistuisin mielelläni jotenkin tähän projektiin. Hyväntekeväisyysprojekti sai muodokseen lahjakassit, joita jaettaisiin ensikodista omaan kotiin lähteville perheille. Kerttu yhdisti voimansa kahden muun bloggarikollegan,  Melinan sekä  Essin kanssa ja yhdessä he keräsivät yhteensä 26 kassia, joista löytyy eri yhteistyökumppaneiden lahjoittamia kauniita, käytännöllisiä ja lapsiperheen arjessa ilahduttavia tavaroita. Muutama päivä sitten he toimittavat nämä ihanat lahjat ensi- ja turvakodin henkilökunnalle jaettavaksi asiakasperheille.


Minä osallistuin lahjakassien täyttämiseen parhaalla osaamallani tavalla eli tarjouduin neulomaan kasseihin muutamia villasukkia ja ompelemaan pieniä pipoja, joista osa näissä kuvissa.

Edellytykset omaan vanhemmuuteen kasvamiseen ja lapsiperhearjesta selviytymiseen ovat olleet isoksi onnekseni omalta kohdaltani hyvät, mutta tottakai haasteitakin on mahtunut matkaan kolmen lapsen kanssa ja siksi arvostus ensi- ja turvakodissa tehtävää työtä kohtaan on valtavan suuri. Apu, jota ensi- ja turvakoti tarjoaa sekä vanhemmille että lapsille on mittaamattoman arvokasta ja olikin ihana päästä edes pienellä panostuksella mukaan tähän hienoon projektiin. 

Toivottavasti nämä pienet villasukat ja pipot lämmittävät pieniä uusia ihmisenalkuja yhtä paljon kun niiden tekeminen lämmitti mieltäni!

-Piia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!